Rólunk mondtátok

Visszajelzések.

Imádjuk a történeteitekben rejlő erőt, ahogy útra kelnek, és másokat is az önmegvalósításra inspirálnak! A soraitok által fejlődünk mi is, a soraitokból töltekezünk.

Hiszen egy dolog, hogy mi mit gondolunk magunkról és az eredményeinkről, de ami igazán számít, az igazi mérce, hogy Ti mit gondoltok rólunk, a velünk való közös munkáról, és hogyan tudjátok hasznosítani a tudásunkat a céljaitok elérésében.⁣⁣

Hálásak vagyunk értetek!

5/5

A segítségükkel felismertem, mit is akarok pontosan, és összeállt egy csoda, ami szárnyakat kapott

Volt egy vízióm egy olyan vállalkozásról és weboldalról, ahol megvan miden, ami Én vagyok, ami engem tükröz, amivé válni szeretnék és amit tovább szeretnék adni magamból.

Teljesen tudatlanként, technikailag felkészületlenül vágtam bele. Hogy miért mertem elindulni mégis? Mert olyan dolgokat olvastam az Authentic Expert mentorprogramjának ajánlatában, ami bátorságot adott, hogy sikerülhet. Nilla és Peti nemcsak mondják, hogy fogják a kezünk és vezetnek, hanem meg is teszik. Olyan professzionálisan felépített rendszert adtak a kezembe, amivel szó szerint lépésről lépésre megmutatták nemcsak a technikai részleteket aprólékos pontossággal, hanem kihozták belőlem a legtöbbet, mert ráébredtem, hogy semmi sem lehetetlen, ha jó segítség van hozzá.

Felismertem út közben a segítségükkel, mit is akarok pontosan, és a szerkesztés közben összeállt egy csoda, és szárnyakat kapott. Legmerészebb álmomban sem gondoltam az elején, hogy sikerülni fog, és gyönyörű is lesz, és hogy a készítést és szerkesztést, még élvezni is fogom. És ezt Nillának és Petinek köszönhetem.

Türelmes következetességük mindig a helyes úton tart, így a legtöbbet hozza ki belőlem. A segítségükkel született meg a Kariangjoga.hu. Szívből, szeretettel ajánlom Őket mindenkinek, aki többet szeretne, mint az átlagos.

Tóth Judit

jógaoktató, légzésterapeuta, meditációs tanár, Kundalini Rebirthing Healing mentor

5/5

Ilyen szeretnék lenni az én piacomon, az én szegmensemben, mint Ti, inspiráló számomra, amit kiépítettetek, megvalósítottatok

Bár korántsem vagyok még készen, azt kell mondanom, hogy amit eddig kaptam tőletek, az már többszörösen meghaladja azt, amire számítottam. Számomra példaértékű, hogy milyen mélységű tananyagot készítettetek és hova eljutottam néhány hónap alatt.

Időigényes, az igaz. De amiről tavaly évvégén még csak álmodtam, annak az álomnak a megvalósításának már a kapujában állok. Hihetetlen, hogy nulla tudással mit tudtam felépíteni. Elképesztő. Példamutató is egyben. Ilyen szeretnék lenni az én piacomon, az én szegmensemben, mint Ti. Inspiráló számomra, amit kiépítettetek, megvalósítottatok.

Egy csoda számomra, hogy pont akkor és pont nyitva volt a lehetőség. Az álmomat valósítom meg, a Ti útmutatásotok alapján. Elképesztő, hogy tényleg el fogok jutni oda hamarosan, hogy lesz egy online tréningem, nem is akármilyen. Annyi próbálkozás és csalódás után. A párom weboldalak készítésével foglalkozott 10 évvel ezelőtt és azt mondta, hogy: “wow, ezt tényleg Te csináltad? Ennek önmagában többszörös értéke van, mint a tanfolyamnak.”

Kívánom, hogy a Ti álmaitok is valóra váljanak, hisz az enyémet hamarosan valóra váltom a Ti segítségetekkel. Köszönöm az eddigi rendelkezésre állásotokat, a válaszokat, a támogatást.

Sári Marianna

IT menedzsment tanácsadó, executive coach

5/5

Egy régi álom megvalósulásának profin kivitelezett módszertanát kaptam Daniellától és Pétertől

Sajnos a nagy elhatározás nálam már kórházi ágyon született meg… Mint az életben mindig, ha időben nem vesszük észre a “jeleket”, akkor egy trauma vagy tragédia kell ahhoz, hogy a változás bekövetkezzen.

A 2. mélypont után azon dolgoztam, hogy legyen időm megtanulni mindent, ami ahhoz kell, hogy szilárd alapokra építkezzek, és az eddigi tapasztalataimra alapozva kidolgozhassak egy érthető online tanfolyami tematikát, ami az én személyes jelenlétem nélkül is tud dolgozni, több szabadidőt teremtve számomra.

Több évig tartó “fantáziálgatás” után végre belevághattam a szaktudásomra, tapasztalatomra épülő online vállalkozásomba. 
Létrejött a Dermisztika weboldala, rajta a kiforrott szolgáltatás portfólióval és a Lélekiránytű eBookommal.

A feliratkozókból azonnal kialakult a személyes konzultációra váró klientúrám, illetve az online tanfolyamokra igényt tartók csoportja.

Eufórikus érzés! Egy régi álom megvalósulásának profin kivitelezett módszertanát kaptam Daniellától és Pétertől, igényes és profi támogatással. Szívből ajánlom mindenkinek, aki készen áll a saját kezébe venni a sorsát, és megvalósítani egy nagy álmot.

Vörös Gyöngyi

Kozmetikus, a dermisztika.hu alapítója

5/5

Nyugalmat, profizmust, megbízhatóságot, nyugodt éjszakákat kaptam a mentorálásuktól

Akartam egy szabad, kötetlen életet, egy Teaching Businesst a szaktudásomra (akkor még nem tudtam, hogy így hívják). Tudtam, hogy egyedül nem fog menni, próbáltam kitalálni, mit hogyan lehetne, de baromi bonyolultnak tűnt. Mire megtaláltam a szerintem jó választ egy kérdésre, addigra ott volt a következő. Elkeseredtem, és nem sokat aludtam abban az időszakban.

Ezt követően találtam rá Daniellára és Péterre. Nyugalmat, profizmust, megbízhatóságot, nyugodt éjszakákat kaptam a mentorálásuktól. Azért ajánlom őket, mert minden, ismétlem minden kérdésemre kaptam választ, mert rengeteg időt spóroltam meg, és mert hittek bennem végig. Úgy éreztem az én álmom, az ő álmuk is, és hogy nem vagyok egyedül.

Eltelt a mentorprogramukhoz való csatlakozásom óta jópár hónap, és még nehezen fogom fel, hogy elmondhatom, elkészült a Teaching Businessem, profi honlap, automatizmusok, amiket mind-mind én építettem fel. Elindult az első online tanfolyamom, és 7 nap alatt 50 fő lett az első privát csoportomban. Nagyon boldog vagyok!

Marie

A Lullabyoga alapítója

5/5

Péterék útmutatásával simán fel tudsz építeni Te is egy profi weblapot és online vállalkozást

Évekig egy nagyon kezdetleges weboldalam volt, ami ezer sebből vérzett. Mindenképpen szintet akartam lépni, hogy több emberhez tudjon eljutni az információ és tudás, ami nálam van, és ne kelljen tétlenül néznem, hogy a fogyás iparágában nagyon sok cég milyen hatástalan dolgokat akar rásózni az emberekre… De fogalmam sem volt, hogy hogyan csináljam, mik a lépések, és egyáltalán mi a következő lépés. Tehetetlennek éreztem magam…

Ekkor találkoztam Daniellával és Péterrel, akik segítettek nekem, és azonnal elkezdtem dolgozni a szakértői vállalkozásom felépítésén. Elkészült az Utolsó Fogyókúra weblapom, vagyis üzleti rendszerem, ami minden elképzelhető szempontból profi, és ha meg kellene saccolnom a jelenlegi értékét, akkor biztosan több millió Ft lenne. Büszkeséggel tölt el, hogy az új weboldalammal végre minőségi külsővel képviselhetem a küldetésemet. Még mindig hihetetlen számomra, hogy a bevétel mennyire automatizált.

Daniella és Péter nagyon kedvesek és segítőkészek, igazi mentorok. Útmutatásukkal simán fel tudsz építeni Te is teljesen egyedül egy minden szempontból profi weblapot és online vállalkozást akkor, ha a megfelelő lépéseket követed.

Rüll Gábor

Az Utolsó fogyókúra márka alapítója
5/5

Az online kurzusainknak köszönhetően ma már rengeteg diákunk van a világ különböző pontjairól

Pár évvel ezelőtt elérkeztem arra a pontra, hogy nem tudtam már ezer felé szakadni, és az ország több pontjára utazva tanítani az Isteni igazság, az asztrológia csodálatos tudományát. Személyes elemzéseket, horoszkópokat már régóta végeztem Skype-on, Messengeren, de a tanítás nehézkes volt. Szerettem volna egy megoldást találni, ami mindenki számára jól működő rendszer lehet.

Szerencsére párommal, Zsófiával nagyon gyorsan rátaláltunk Daniellára és Péterre.
 Az online kurzusainknak köszönhetően ma már rengeteg diákunk van a világ különböző pontjairól, és mind nagyon hálásak, hogy egy sokszínű és érdekes tudásanyagot tárok eléjük, amit akkor dolgozhatnak fel, amikor idejük engedi. 

Az online iskoláink bevételéből sikerült álmainkat megvalósítanunk, és elkezdtük terveink gyakorlatias megalapozását. Tavaly 3x nyaraltunk külföldön, összesen 6 országban. Mindenkinek, aki többet érez magában, mint amit lehetőségei pillanatnyilag megengednek, szeretettel ajánlom Daniella és Péter támogatását.

Dévai Elemér Attila

Asztrológus tanár
5/5

Úgy érzem, hogy amit tőletek tanultam garancia arra, hogy meg tudom valósítani a küldetésemet

Először is azzal kezdem, hogy nagyon sokat köszönhetek Nektek! Rendkívül sokat jelent számomra, hogy egyetlen kurzus keretein belül megtanulhattam több, teljesen különböző dolgot, elsajátíthattam egyszerre több különböző képességet is. Ez hatalmas érték! Nagyon örülök, hogy vagytok!

Az én profilom az életvezetési tanácsadás, ezen belül pedig az életút váltás, és annak minden fajtája (karrier, magánélet, új környezet). Ennek keretében kombinálom az online videós tréningeket és a személyes coaching konzultációt. Amióta elindultam, sokat változott, tisztult, hogy pontosan mit és hogyan fogok csinálni.

Ami nehézséget jelent, az az, hogy a marketing, az értékesítés és a kommunikáció is összetett folyamatok, nekem pedig ezekben szó szerint nulla tapasztalatom volt. Habár értem a logikájukat, nem éreztem még a kontrollt felettük. Úgy gondolom, hogy ahogy működik a vállalkozásom a gyakorlatban, úgy fog egyre jobban tudatosodni, hogy mikor, mivel és hogyan kell majd foglalkoznom.

A küldetésem az, hogy az embereket passzívból cselekvővé, proaktívvá tegyem, és hogy a híres magyar pesszimizmust végre felváltsa a tettrekészség és az önmegvalósítás. Mi magyarok különlegesen kreatív emberek vagyunk. Ezt a kreativitást pedig a magunk javára kellene fordítanunk. Én ehhez igyekszem minden tőlem telhető segítséget megadni.

Úgy érzem, hogy amit tőletek tanultam garancia arra, hogy meg tudom valósítani a küldetésemet, mert az alapvető eszközöket a rendelkezésemre bocsátottátok. A többi rajtam múlik, a kitartásomon, a befektetett munkán és a rugalmasságomon. Köszönöm Nektek még egyszer, és további sok sikert kívánok a munkátokhoz!

Maróti Emese

Életvezetési tanácsadó

5/5

Náluk jobb mentort, tökéletesebben összeállított programot nem is kívánhattam volna magamnak

A kezdetek… Először is volt egy elég erőteljes vízióm, hogy online kurzusokat szeretnék készíteni, hogy egyszerre minél több hölgynek tudjak segíteni a saját egyedi stílusa megtalálásában és a könnyebb és gyorsabb öltözködésben, meg persze önmaga elfogadásában, megszeretésében. 

Teljesen tudatosan kerestem ehhez olyan szakembereket, akik megtanítják nekem hogyan tudok felépíteni egy komplett rendszert. Óriási szerencsémre pont Daniella és Péter oldala keltette fel elsőre az érdeklődésem. Náluk jobb mentort, tökéletesebben összeállított programot nem is kívánhattam volna magamnak. Lépésről lépésre vezettek végig a saját tempómban haladva és végig biztatva, ezen az egyáltalán nem könnyű úton.

Persze voltak akadályok, amelyeknél sokszor azt éreztem, hogy bár csak ne kezdtem volna bele!!! De ilyenkor mindig érkezett a segítség, épp jókor. Nem tudok elég hálás lenni Mentoraimnak azért, hogy egy ilyen komplett mentorprogramot állítottak össze és hogy végig támogattak.

Abszolút a nulláról kezdtem, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel. És bár lassan értem a végére, de ma elmondhatom, hogy van egy weboldalam, amitől mindenki elájult, amikor elmondtam, hogy én készítettem. Van egy tagsági oldalam, ahova folyamatosan töltöm fel, a kurzusaimat. Többezer hölgy életére lehetek pozitív hatással és ez óriási érzés.

Ez alatt az utazás alatt rengeteget tanultam magamról, a kitartásról, az alázatról, a türelemről és arról, hogy bár végig látom az egész víziót mindig csak a következő lépés ami számít. Hálásan köszönöm Daniella és Péter, remélem belőlem is hozzátok hasonló jó mentor válik idővel.

Hriczkó Kata

Style coach, az Innostyle megálmodója
5/5

Olyan mennyiségű tudást és tapasztalatot adtok át, amit önállóan megtanulni, felépíteni évekbe és szó szerint milliókba kerülne

Én is évek óta tervezem az online tanfolyami rendszerem felépítését. 2015-ben hagytam ott a mérnöki alkalmazotti munkát, hogy főállású edző és harcművész oktató lehessek. A mérnöki beállítottság miatt már az elejétől láttam, hogy szükséges az online marketing, az online rendszerek ismerete, a honlap készítési ismeretek. Évekig jártam tanfolyamokra a témában – többek között a SAPI alapképzéseire, és alap szinten sok mindent megtanultam. Élvezem is elsajátítani az “összekattintgatós” rendszerek használatát, de azért tényleg igaz, hogy nagyon sok szakértő sokkal egyszerűbbnek állítja ezt be, mint amilyen valójában…

Ilyen összetett és igényes rendszert nélkületek sosem lettem volna képes összerakni. Ráadásul én 2018 végén csatlakoztam a kurzusotokhoz, és többször is félbehagytam – de sikerült újra felvenni a fonalat. Csodás érzés látni, ahogy összeáll a kép, a rendszer, az egész egy egységgé…

Szintén sokszor eszembe jutott, hogy bár eleinte úgy gondoltam, nem volt olcsó a kurzusotok, most már látom, hogy nagyságrendekkel többet tettetek bele, mint bárki más a piacon. Olyan mennyiségű tudást és tapasztalatot adtok át, amit önállóan megtanulni, felépíteni évekbe és szó szerint milliókba kerülne – szívből mondom, hogy minden forintot megér a tananyaguk és segítségük.

Hálás vagyok Nektek, és köszönök minden eddig választ és segítséget! Remélem hamarosan megmutathatom a kész rendszeremet is.

Békássy Csaba, "Csabi mester"

klubvezető instruktor, személyi és erőnléti edző, V. dan ITF Taekwon-do mester

5/5

Hálásan köszönöm Nektek, hogy segítettetek létrehozni valamit, amire végtelenül büszke vagyok

2019 decemberében iratkoztam fel hozzátok és alig vártam, hogy megnyissa kapuit a mentorprogramotok, majd márciusban amint lehetett, csatlakoztam is. Azt hiszem életem egyik legjobb döntése volt!

A 2020-as év mindenkinek nehéz volt, nekem is… Lelkileg nagyon megterhelő időszakban kezdtem neki a tanfolyamnak, emiatt apró léptekben tudtam haladni. Úgy igazán csak ősszel vetettem bele magam, addigra lefutott az esküvőszezon és addigra tudtam magam lelkileg összeszedni annyira, hogy folytassam a tanfolyamot. Mindig az lebegett a szemem előtt, hogy “meg kell” csinálnom, mert ez hozza meg azt az anyagi biztonságot, amivel nyugodtan, aggódás nélkül élhetek a gyerekekkel, nagyon jó volt látni, ahogy épül, szépül az egész rendszer.

Nem egy honlapot raktam már össze, de egy ilyen komplex rendszert nem tudtam volna a segítségetek nélkül megvalósítani, a videók segítségével lépésről lépésre helyeztem egymásra az építőelemeket, míg végre összeállt!

Hálásan köszönöm Nektek, hogy tudtotok nélkül átsegítettek a nehéz helyzeten, hogy segítettetek létrehozni valamit, amire végtelenül büszke vagyok, amit a semmiből építettem fel, egyedül, mert rajtatok kívül nem volt más segítségem.

Az utolsó hónapokban amikor csak tudtam, szó szerint éjjel nappal dolgoztam, hol a honlapon, hol a saját vállalkozásomat vittem… plusz ugye a gyerekek, online oktatás… 😀 szóval nem volt könnyű, de megérte! Mert egy csodaszép honlapot raktam össze és nagyon bízom a sikerében, mert amit ezáltal nyújtani fogok, arra szerintem szükség van, mert kikapcsol, feltölt… mert alkotni jó… 🙂
Örök hála mindenért!!!!!! KÖSZÖNÖM <3

Kozma Szilvia

Ruhatervező
5/5

Elindult a szakértői vállalkozásom, és ezeket a sorokat már újra Gran Canaria-ról írom

Gran Canarian voltunk a párommal, és amikor a homokban kéz a kézben sétálva csodáltuk a naplementét, akkor tanultam meg, hogy az időérzékelés teljesen szubjektív, akárcsak a saját értékítéletünk. Ettől a ponttól kezdve így akartunk élni… Kerestem a hogyant.

Hónapokon át kerestem és kutattam a megoldások után, de azt láttam, hogy innen-onnan összemazsolázgatni a profi online jelenléthez szükséges tudást egyrészt iszonyú munkás lenne, másrészt rendszerszinten sem találtam kielégítő megoldást. Ekkor találtam mostani mentoraimra. Ezeket a sorokat már újra Gran Canaria-ról írom. Elindult a Changelife, az én szakértői vállalkozásom, és egyetlen hét leforgása alatt 60 követőm lett csak a Facebookon, az Instagramon ennél is több. Több mint 1.000 reakciót, megosztást és kattintást váltottak ki a bejegyzéseim, ami számomra azt jelenti: jó úton járok. Megérkeztek az első feliratkozók és vásárlók is. Nagyon jó érzés!

Nem túlzás azt mondanom, hogy az összes magyarországi online vállalkozó nevében köszönetet mondhatunk Daniellának és Péternek, akik rengeteg áldozatos munkával, elképesztő erőfeszítéseket téve ilyen hihetetlenül logikus és rendszerszinten is működő tudásanyagot, mentorprogramot hoztatok létre.

Koreny Ildikó

A Changelife módszer megalkotója
5/5

Daniella és Péter kezébe bátran beleteheted a saját álmaidat, mert együtt valóra váltjátok őket

Daniella és Péter azok a mentorok, akiket mindig is kerestem. Kétgyermekes apukaként az ő munkájukat a szülésznőkéhez tudnám hasonlítani, csak ők nem gyermekek, hanem vállalkozások megszületésénél bábáskodnak.

Mindkét eset egy-egy álom valóra válása, és az ember az álmait csak a legjobbak kezébe adja. Daniella és Péter kezébe bátran beleteheted a saját álmaidat, mert együtt valóra váltjátok őket! Én és a feleségem közösen építjük az online vállalkozásunkat, és 2019-es év legnagyobb sikere egyértelműen az volt, amikor augusztus végén egy szombat este végre csippant a telefonom és jött egy üzenet, hogy valaki megvásárolta az első eBookunkat.

Azóta napi számos csippanás követte az elsőt, de a bizsergető érzés és a mosoly az arcomon azóta sem múlt el, amikor ezeket az üzeneteket olvasom. Mostanra elmondhatom, hogy igen, megcsináltuk! Hosszú még az út, nem vagyunk a végén, de jó az irány. Vannak már eredményeink is, augusztus óta több, mint 400 eBookot adtunk el. Azt tanácsolom neked, hogy csapj bele a lecsóba te is!

Hasulyó Péter

A Szülők leszünk márka társalapítója

5/5

Daniella és Péter fogják a kezed, és lépésről lépésre mutatják meg neked, hogyan kell felépítened saját Teaching Businessed

14 fárasztó év után már éreztük, szeretnénk megpihenni, és vasárnap hajnalonként – amikor holtfáradtan jövünk haza egy akcióról vagy épp indulunk leszedni a díszítést – nem a rengeteg sötét ablakot nézni irigykedve, amelyek mögött még mindenki békésen alszik.

Az áttörést az hozta meg, amikor rátaláltunk Daniellára és Péterre. Ma büszkén jelenthetjük ki, hogy az Esküvő Akadémia, a mi Teaching Businessünk elkészült, és néhány tájékoztató e-mail kiküldése után – amelyben megírtuk, hogy miről is fog szólni az Esküvő Akadémia, hogyan fog működni, milyenek lesznek az egyes leckék, mennyibe fog kerülni – több mint 100 előzetesen regisztrált jelentkezőnk volt.

Daniella és Péter egész idő alatt fogják majd a Te kezed is, és olyan részletes útmutatást kapsz, annyira lépésről lépésre mutatják meg neked, hogyan kell felépítened saját Teaching Businessed, hogyha sosem csináltál ilyet, akkor is képes vagy rá, vágj csak bele!

Kőrös Lajos

Az Eskövő Akadémia megalkotója
5/5

Profi irányításukkal újraépítettem az online vállalkozásomat, így tökéletesebb, szebb és hatékonyabb felülettel oktathatok

Munkámmal csak nemrég vagyok jelen az online térben is, de volt lehetőségem kisebb-nagyobb tudású szakembereket megfigyelni, tőlük tanulni. Mégis igazán csak akkor éreztem, hogy jó úton járok a megvalósítás felé, amikor az Authentic Experttel találkoztam. Az első, ami megfogott, hogy ez lesz az utolsó olyan kurzus, amit az online vállalkozásindítás kapcsán kezdek el, hogy itt komplett segítséget kapok, és végigkövetik, segítik a munkámat, nincs továbblépés, ha nem forgattam át gyakorlatba a tanultakat.

Már amikor megláttam a honlapot és a mentorprogram tagsági oldalát, tudtam, hogy végre rátaláltam arra a megoldásra, ahogy én is tanítani akarom az anyákat az online térben. Nem volt kérdés tovább, hogy Daniellától és Pétertől kell hogy tanuljak, mert ha ők megvalósították azt az oktatói stílust, amit én is kiválónak tartok az anyák online edukációjához, vagyis a munkámhoz, akkor jó helyen vagyok!

Tehát annak ellenére vágtam bele velük ebbe a munkába, hogy már elindultam korábban ezen az úton: volt honlapom, oktatóanyagom, de igen kevés időm, hogy a nagy tanulni vágyó követőtáboromat megfelelően elláthassam, ezért is kutattam a megoldást. Daniella és Péter útmutatásával, profi irányításával, készséges segítségükkel újraépítettem, kiegészítettem az online vállalkozásomat, így tökéletesebb, szebb és nem utolsó sorban hatékonyabb felülettel oktathatok.

Nagyon hálás vagyok nekik, a tudásanyagaiknak, és örülök, hogy belevágtam, mert így válhatott az Anya Akadémia olyan hatékony segítői felületté, amivel többezer magyar anyát és családot tudok tanítani bárhol is éljenek a világban! Egyszóval köszönöm, én minden szakértőnek csak ajánlani tudok Danielláékat!

Hamar-Szelényi Éva

Baba-mama szakértő, az Anya Akadémia alapítója
5/5

Eredetileg csak letölthető e-könyvekben gondolkodtam, de a program alatt megszületett a fejemben 3 online kurzus ötlete is

A Veletek való találkozásom előtt a legnagyobb gondom a túlságosan magas heti óraszám volt, amelyet már fizikailag nem tudtam tovább növelni (pedig jelentkező lett volna bőven), és az egyéni órák óradíját sem lehetett magasabbra emelni a piaci adottságok miatt (persze ebben a mindsetben is sokat változtam az elmúlt félévben, és már nem félek emelni és magasabb óradíjat megállapítani).

Szóval ebben a helyzetben kerestem valamilyen megoldást, amely egyszerű módszerrel segít megsokszorozni az elért tanítványok/emberek számát, és ekkor akadtam Rátok. Minimális sales-es és marketinges tudással indultam, de a mentorprogramotokban rengeteg új ismeretet kaptam. Teljesen más nézőpontot adtatok, mint ahogy eddig gondolkodtam.

Összeállt a fejemben az új honlap elképzelése is. Eredetileg csak letölthető e-könyvekben gondolkodtam, de a program alatt megszületett a fejemben 3 online kurzus ötlete is. Mindehhez hatalmas segítség a weboldalkészítés és zárt tagsági rendszer felépítése, az automatizálásról nem is beszélve.

A legnagyobb felismerésem számomra az volt, hogy ez a téma engem mennyire érdekel! Rengeteg e-könyv és tanfolyam ötlet van a fejemben (üzleti angol és tanári képzésekkel kapcsolatosak is), remélem, hamarosan megvalósíthatok néhányat. Legfőbb reményem, hogy később elhagyhatom a 1-1 óráim jórészét (max. heti 5-10 órát hagynék meg), a felszabaduló időt pedig magamra, önfejlesztésre fordíthatom.

Azt remélem és ez a küldetésem is, hogy e-könyveimmel és tanfolyamaimmal olyan praktikus eszközt és tudást adhatok a jövendő tanítványaim kezébe, amelyet elsajátítva magasabb szintre lépnek angoltudásukban, és ennek köszönhetően szakmai téren is fejlődhetnek. Nagyon köszönök mindent, és sok sikert kívánok a továbbiakban is! 🙂

Danyi Andrea

Angol tanár

További visszajelzések rólunk

5/5

Tökéletesen kivitelezték az online vállalkozásomat

Nilla és Peti már az első pillanattól fogva szimpatikusak voltak, mint emberek. A hozzáállásuk, a profizmusuk, a precizitásuk lenyűgöző, és hihetetlen számomra, hogy ennyire fiatalok. Nem csak hogy tökéletesen kivitelezték az online vállalkozásomat, de valóra váltották az álmomat, és azóta is folyamatos tanácsokkal látnak el.

Pirner Alma

az absolutelywoman.hu alapítója
5/5

Ritka, amikor minden elképzelésedet viszontlátod a Partnered munkájában

Az Új Generáció legkiválóbb úttörőit ismertem meg Bennetek! Magas minőség, és kompromisszumoktól mentes profizmus jellemez mindkettőtöket, ami ráadásul egy tiszta, baráti hangvétellel párosul. Rendkívül élveztem a közös projektünket, ritka az, amikor minden elképzelésedet viszontlátod a Partnered munkájában. Segítségetekkel az ügyfeleinknek mindent át tudtunk adni, ami szükséges a szolgáltatásunk megértéséhez, így honlapunk az indulása óta minden héten hoz nekünk egy új ügyfelet! Nagyon köszönjük Nektek!

Dr. Horváth Gábor

ügyvéd, Európa jogi szakjogász
5/5

Odaadó segítséget, őszinte tanácsokat kaptam

Már valahol az első pillanatokban tudtam, éreztem: a tökéletes segítséget fogom kapni céljaim megvalósításához Daniella és Péter személyében. Olyan, mint mikor legjobb barátodhoz fordulsz tanácsért, segítőkész és még profi szinten ért is ahhoz ami kell Neked. 🙂 Gondolkodás nélkül vágtam bele kurzusukba, és egyszer sem csalódtam. Azt kaptam, amit elvártam és még ennél is többet, odaadó segítséget, őszinte tanácsokat minden kérdésemre. Ami ezenkívül még sokat jelent nekem az, hogy tudom, továbbra is fordulhatok hozzájuk amennyiben elakadok. Ezt a profi, csodás párost illetve kurzusaikat csak ajánlani tudom, és osztozok valamennyi mentorált véleményével, hogy ár/érték szempontjából az érték sokkal, de sokkal nagyobb magánál az árnál.

Jablanov Borbála

Esküvőszervező
5/5

Olyan szintű bizalmat tudtak kiépíteni bennem, ami nagyon ritka

Daniella és Péter számomra a szakmai hitelesség, az emberi segítőkészség mintaképei. Évtizedek óta emberekkel foglalkozom, és ők olyan szintű bizalmat tudtak kiépíteni bennem, ami nagyon ritka, és ami által hiszem, hogy képes vagyok a tudásomat online átadni. Bátran ajánlom őket mindenkinek, aki online tanfolyam központú vállalkozás indításában gondolkodik, mert a lehető legtöbb tudást, iránymutatást megadják ehhez, ami csak lehetséges, és nem utolsó sorban emberileg is csodás párost alkotnak!

Pribus Tünde

Természetgyógyász, kozmetikus

5/5

Szívvel-lélekkel és maximális figyelemmel támogatnak

Egy barátnőmmel együtt már egy ideje fontolgattuk a közös online együttműködés lehetőségét. Daniellától és Pétertől mindig gyors és szakszerű segítséget kaptunk és kapunk, ha elakadunk. Tényleg szívvel-lélekkel és maximális figyelemmel támogatják a projektünket. Nemcsak egy ügyfélnek, hanem valóban mentoráltnak érezzük magunkat.

Gyulai Borbála

Gyógytornász
5/5

Nemcsak tudást kaptam tőletek, hanem hitet önmagamban

Felfoghatatlanul sokrétű, komplex tudásanyagot hoztatok létre, ami nélkül esélyem sem lett volna oda eljutni, ahol most tartok. Köszönöm, hogy türelemmel vezettetek végig az úton. Nemcsak tudást kaptam tőletek, hanem hitet önmagamban, hogy ha valamit nagyon akarok, azt meg tudom csinálni. Még akkor is, ha időnként nem hiszem el.

Polyák Ildikó

5/5

Az Authentic Expert igazi értéket közvetít

Daniellától és Pétertől mindig, szinte azonnal személyes, szakértői válasz érkezett a kérdéseimre. Zsenge koruk ne tévesszen meg senkit! Szakterületeiken ízig-vérig profik, és ami számomra még ennél is fontosabb: közvetlenek, és azon dolgoznak, hogy NEKEM minden kérdésem megválaszolásra kerüljön! Segítségükkel sikerült elérnem, hogy az évek óta gondozott ötlet palántáimat végre termékeny földbe ültessem! Megmutatták a Hogyant, amiért örökké hálás leszek nekik!

Németh Lóránt

coach, tréner, kreatív tanácsadó
5/5

Igazi szívemberek, akikkel azonos a missziónk

Daniella és Péter 100% gyakorlatot tanítanak, sallang vagy félrebeszélés nélkül. Azt kell, hogy mondjuk, magyar viszonylatban ők a legjobbak, rengeteg hiányzó rést kezdtünk el betömni a már meglévő marketing rendszerünkben a tanfolyamuk és személyes mentorálásuk által. Igazi szívemberek, akikkel azonos a missziónk: szolgálni, tanítani és segíteni az embereket.

Lénárt Tünde

Az angolrahangolva.com társalapítója
5/5

Köszönöm nektek, hogy mindig profikhoz illően válaszoltatok, és egészen fantasztikusan kezeltétek a " Most feladom" hullámokat

Hogy honnan indultam? Gyakorlatilag a nulláról. Még nagyon témám sem volt, csak tudtam, hogy tudok olyan dolgokat, amik másoknak hasznos információk lehetnek. Nem mondom, hogy egyszerű volt létrehozni a tudásanyagom, de sikerült. Köszönöm nektek, hogy mindig profikhoz illően válaszoltatok, és egészen fantasztikusan kezeltétek a ” Most feladom” hullámokat. 🙂 Az egész rendszer, amit bemutattatok nagyon sokrétű, széles skálán mozgó tudást, odafigyelést igényel, és nagy élmény volt megalkotni a saját Teaching Businessemet. Jó játék volt! Valóban nincs olyan érzésem, hogy most ennek vége, mert még csak most jön az igazi indulás. Köszönök mindent!

Bujáki Teréz

5/5

A mentorprogramotok felülmúlta az elképzelésemet

Nagy örömmel csatlakoztam a mentorprogramotokhoz, és azt kell mondjam, felülmúlta az elképzelésemet. Mellébeszélés mentesen, de mégsem szárazon, érthetően, eléggé részletesen, de mégsem szájbarágósan elmagyaráztátok, hogyan érdemes csinálni, hogyan kell megtervezni, majd kivitelezni egy online vállalkozást, milyen eszközöket, hogyan használjak hozzá, mindezt részletes videókkal. Külön tetszik a személyes hangvétel, minden kérdésemre gyors és részletes válaszokat kaptam.

Szikora Emese

5/5

Átlátják, hogy mire van valójában szüksége egy induló vállalkozónak

Daniellában és Péterben két nagyon lelkes és nagyon inspiráló embert ismertem meg. A közös munka során rengeteg szakmai segítséget kaptam tőlük, átlátják, hogy mire van valójában szüksége egy induló vállalkozónak. A tőlük kapott segédanyagok egytől egyig nagyon alaposak, végiggondoltak, és sokat segítenek a folyamatban. Emellett nagyon hálás vagyok nekik azért az emberi hozzáállásért, amit irányomba tanúsítanak. Rengeteg türelemmel és empátiával fogadják a nehézségeimet és remekül motiválnak, hogy átlendítsenek a holtpontokon.

Szerdahelyi Eszter

Szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla, gyógyszerész
5/5

A közös munka örömteli és rendkívül inspiráló volt

Olyan megbízható és minőségi munkát nyújtó szakembert kerestem, akivel közösen fel tudjuk építeni az online vállalkozásomat. Nillával és Petivel való közös munkám örömteli és rendkívül inspiráló volt a számomra. Odafigyelésük és tudásuk azt a hiányzó láncszemet adta meg, ami eddig hiányzott nekem. Segítőkészségük óriási támogatás a munkámhoz, pont ezt a fajta profizmust kerestem!

Nagy Szilvia

ThetaHealing Mester Instruktor
5/5

Ilyen színvonalú szolgáltatással és törődéssel itthon még nem találkoztam

Daniella és Péter tényleg mindenben segítenek, minden kérdésre válaszolnak, és tényleg nagyon gyorsan. Ilyen színvonalú szolgáltatással és törődéssel, amit nyújtanak, én itthon még nem találkoztam. A tanfolyamom megvalósítása valóban sok munkával jár, ahogy azt Daniella és Péter korábban el is mondta, de megkönnyíti, hogy tudom, rájuk mindig számíthatok, és kapok segítséget, ha elakadok.

Schirrmacher Szilvia

német tanár, a germanonlinecoach.com alapítója
5/5

Hálás vagyok nektek

Az Authentic Expertnél megtaláltam EGYBEN mindent, aminek a segítségével felépíthetem a szakértői vállalkozásomat az elejétől a végéig. Kérés, kérdés esetén gyors és minden apró részletre kiterjedő profi válaszokkal szolgál Daniella és Péter. Hálás vagyok nektek, hogy létrehoztátok az Authentic Expertet!

Németh Zoltán

mozgás- és masszázsterapeuta
5/5

A közös munkával helyére került az utolsó mozaik is

A Daniellával és Péterrel közös munka nekem abban segített, hogy egyrészt utolsó mozaikként összeálljon, mire van még szükségem a kurzusom végső összeállításához, másrészt, hogy ez olyan minőségű legyen, amilyet szeretnék. A tréninganyagom már készen állt egy ideje, de csak tartogattam, aztán egy gyors email váltással tisztáztuk, hogy igazából már “csak” a design” hiányzik ahhoz, hogy szívesen útjára bocsássam. A végeredmény pedig profi anyag lett. Köszönöm!

Király Gertrúd

5/5

A munkájuk minőségi, egyedi és sok-sok szeretet van benne

Az Authentic Expert “Szuper Párosa” Nilla és Peti egy szinte egyedülálló szolgáltatást vállaltak fel profi hozzáállással. Magas szakmai színvonalon dolgoznak, és képesek ráhangolódni a partnerükre, ötleteik eredetiek. Szívesen ajánljuk a Velük való együttműködést, hiszen látszik a munkájukon, hogy MINŐSÉGI, EGYEDI és sok-sok SZERETET van benne.

Boros Anikó és Dr. Templom József

A KTMA módszer megalkotói
5/5

A kurzusok mellett a tanácsadás is profin működik

Daniellára és Péterre barátnőm hívta fel a figyelmemet, hogy ő ilyen profi párossal még nem találkozott. Én ekkor éppen a könyvem online kiadására kerestem a megoldást, de nem jutottam egyről a kettőre. Így lettem én is Authentic Expert mentorált, és el kell mondanom, hogy a kurzusok mellett a tanácsadás is olyan profin működik, hogy eddig még nem tudtam olyat kérdezni, amire ne érkezett volna kimerítő válasz.

Riczu Anikó

vizuális alkotó / design&photo
5/5

Nekik a mentoráltak az elsők, és tényleg segíteni akarnak

Daniella és Péter azon felül, hogy egy nagyszerű tanfolyamot állítottak össze, mindig nagyon segítőkészen állnak hozzám. Ha valamiben elakadok, ők mindig barátsággal, közvetlenséggel és hasznos válaszokkal támogatnak. Szívesen osztják meg tudásukat, ami példaértékű. Ritkán találkozom ilyen színvonalas és emberi szolgáltatással, mint az övék. Nekik a mentoráltak az elsők, és tényleg segíteni akarnak. Nagyszerű páros, akiket nyugodt szívvel ajánlok!

Kormos Csaba

vizuális alkotó / design&photo
5/5

Elhittem, hogy én is meg tudom csinálni

Daniella és Péter fantasztikus páros, sokkal többet adnak, mint amire számítottam. Már foglalkoztatott a gondolat, hogy a viszonylag jól működő, de technikailag elavult tanfolyamomat átdolgozom, új alapokra helyezem. Danielláék útmutatása és már az első leveleik is hatalmas bizalmat keltettek bennem. Elhittem, hogy én is meg tudom csinálni. 🙂 A tananyagok érthetőek még az abszolút kezdők számára is. Hálás vagyok mindazért, amit tesztek és nagyon sok sikert kívánok nektek. Ezt az utat követem én is, és most általatok tapasztalom, hogy milyen nagyszerű érzés, amikor annyit kapok, hogy egyetlen vágyam, hogy valahogy adhassak én is. Kívánom, hogy ezt mások is érezzék veletek kapcsolatban!

Molnár Ágnes

5/5

Tökéletesen kivitelezték az online vállalkozásomat

Nilla és Peti már az első pillanattól fogva szimpatikusak voltak, mint emberek. A hozzáállásuk, a profizmusuk, a precizitásuk lenyűgöző, és hihetetlen számomra, hogy ennyire fiatalok. Nem csak hogy tökéletesen kivitelezték az online vállalkozásomat, de valóra váltották az álmomat, és azóta is folyamatos tanácsokkal látnak el.

Pirner Alma

az absolutelywoman.hu alapítója
5/5

Ritka, amikor minden elképzelésedet viszontlátod a Partnered munkájában

Az Új Generáció legkiválóbb úttörőit ismertem meg Bennetek! Magas minőség, és kompromisszumoktól mentes profizmus jellemez mindkettőtöket, ami ráadásul egy tiszta, baráti hangvétellel párosul. Rendkívül élveztem a közös projektünket, ritka az, amikor minden elképzelésedet viszontlátod a Partnered munkájában. Segítségetekkel az ügyfeleinknek mindent át tudtunk adni, ami szükséges a szolgáltatásunk megértéséhez, így honlapunk az indulása óta minden héten hoz nekünk egy új ügyfelet! Nagyon köszönjük Nektek!

Dr. Horváth Gábor

ügyvéd, Európa jogi szakjogász
5/5

Átlátják, hogy mire van valójában szüksége egy induló vállalkozónak

Daniellában és Péterben két nagyon lelkes és nagyon inspiráló embert ismertem meg. A közös munka során rengeteg szakmai segítséget kaptam tőlük, átlátják, hogy mire van valójában szüksége egy induló vállalkozónak. A tőlük kapott segédanyagok egytől egyig nagyon alaposak, végiggondoltak, és sokat segítenek a folyamatban. Emellett nagyon hálás vagyok nekik azért az emberi hozzáállásért, amit irányomba tanúsítanak. Rengeteg türelemmel és empátiával fogadják a nehézségeimet és remekül motiválnak, hogy átlendítsenek a holtpontokon.

Szerdahelyi Eszter

Szülésfelkészítő és szüléskísérő dúla, gyógyszerész
5/5

A közös munka örömteli és rendkívül inspiráló volt

Olyan megbízható és minőségi munkát nyújtó szakembert kerestem, akivel közösen fel tudjuk építeni az online vállalkozásomat. Nillával és Petivel való közös munkám örömteli és rendkívül inspiráló volt a számomra. Odafigyelésük és tudásuk azt a hiányzó láncszemet adta meg, ami eddig hiányzott nekem. Segítőkészségük óriási támogatás a munkámhoz, pont ezt a fajta profizmust kerestem!

Nagy Szilvia

ThetaHealing Mester Instruktor
5/5

Odaadó segítséget, őszinte tanácsokat kaptam

Már valahol az első pillanatokban tudtam, éreztem: a tökéletes segítséget fogom kapni céljaim megvalósításához Daniella és Péter személyében. Olyan, mint mikor legjobb barátodhoz fordulsz tanácsért, segítőkész és még profi szinten ért is ahhoz ami kell Neked. 🙂 Gondolkodás nélkül vágtam bele kurzusukba, és egyszer sem csalódtam. Azt kaptam, amit elvártam és még ennél is többet, odaadó segítséget, őszinte tanácsokat minden kérdésemre. Ami ezenkívül még sokat jelent nekem az, hogy tudom, továbbra is fordulhatok hozzájuk amennyiben elakadok. Ezt a profi, csodás párost illetve kurzusaikat csak ajánlani tudom, és osztozok valamennyi mentorált véleményével, hogy ár/érték szempontjából az érték sokkal, de sokkal nagyobb magánál az árnál.

Jablanov Borbála

Esküvőszervező
5/5

Olyan szintű bizalmat tudtak kiépíteni bennem, ami nagyon ritka

Daniella és Péter számomra a szakmai hitelesség, az emberi segítőkészség mintaképei. Évtizedek óta emberekkel foglalkozom, és ők olyan szintű bizalmat tudtak kiépíteni bennem, ami nagyon ritka, és ami által hiszem, hogy képes vagyok a tudásomat online átadni. Bátran ajánlom őket mindenkinek, aki online tanfolyam központú vállalkozás indításában gondolkodik, mert a lehető legtöbb tudást, iránymutatást megadják ehhez, ami csak lehetséges, és nem utolsó sorban emberileg is csodás párost alkotnak!

Pribus Tünde

Természetgyógyász, kozmetikus

5/5

A munkájuk minőségi, egyedi és sok-sok szeretet van benne

Az Authentic Expert “Szuper Párosa” Nilla és Peti egy szinte egyedülálló szolgáltatást vállaltak fel profi hozzáállással. Magas szakmai színvonalon dolgoznak, és képesek ráhangolódni a partnerükre, ötleteik eredetiek. Szívesen ajánljuk a Velük való együttműködést, hiszen látszik a munkájukon, hogy MINŐSÉGI, EGYEDI és sok-sok SZERETET van benne.

Boros Anikó és Dr. Templom József

A KTMA módszer megalkotói
5/5

A közös munkával helyére került az utolsó mozaik is

A Daniellával és Péterrel közös munka nekem abban segített, hogy egyrészt utolsó mozaikként összeálljon, mire van még szükségem a kurzusom végső összeállításához, másrészt, hogy ez olyan minőségű legyen, amilyet szeretnék. A tréninganyagom már készen állt egy ideje, de csak tartogattam, aztán egy gyors email váltással tisztáztuk, hogy igazából már “csak” a design” hiányzik ahhoz, hogy szívesen útjára bocsássam. A végeredmény pedig profi anyag lett. Köszönöm!

Király Gertrúd

5/5

Ilyen színvonalú szolgáltatással és törődéssel itthon még nem találkoztam

Daniella és Péter tényleg mindenben segítenek, minden kérdésre válaszolnak, és tényleg nagyon gyorsan. Ilyen színvonalú szolgáltatással és törődéssel, amit nyújtanak, én itthon még nem találkoztam. A tanfolyamom megvalósítása valóban sok munkával jár, ahogy azt Daniella és Péter korábban el is mondta, de megkönnyíti, hogy tudom, rájuk mindig számíthatok, és kapok segítséget, ha elakadok.

Schirrmacher Szilvia

német tanár, a germanonlinecoach.com alapítója
5/5

Szívvel-lélekkel és maximális figyelemmel támogatnak

Egy barátnőmmel együtt már egy ideje fontolgattuk a közös online együttműködés lehetőségét. Daniellától és Pétertől mindig gyors és szakszerű segítséget kaptunk és kapunk, ha elakadunk. Tényleg szívvel-lélekkel és maximális figyelemmel támogatják a projektünket. Nemcsak egy ügyfélnek, hanem valóban mentoráltnak érezzük magunkat.

Gyulai Borbála

Gyógytornász
5/5

Hálás vagyok nektek

Az Authentic Expertnél megtaláltam EGYBEN mindent, aminek a segítségével felépíthetem a szakértői vállalkozásomat az elejétől a végéig. Kérés, kérdés esetén gyors és minden apró részletre kiterjedő profi válaszokkal szolgál Daniella és Péter. Hálás vagyok nektek, hogy létrehoztátok az Authentic Expertet!

Németh Zoltán

mozgás- és masszázsterapeuta
5/5

A kurzusok mellett a tanácsadás is profin működik

Daniellára és Péterre barátnőm hívta fel a figyelmemet, hogy ő ilyen profi párossal még nem találkozott. Én ekkor éppen a könyvem online kiadására kerestem a megoldást, de nem jutottam egyről a kettőre. Így lettem én is Authentic Expert mentorált, és el kell mondanom, hogy a kurzusok mellett a tanácsadás is olyan profin működik, hogy eddig még nem tudtam olyat kérdezni, amire ne érkezett volna kimerítő válasz.

Riczu Anikó

vizuális alkotó / design&photo
5/5

Nemcsak tudást kaptam tőletek, hanem hitet önmagamban

Felfoghatatlanul sokrétű, komplex tudásanyagot hoztatok létre, ami nélkül esélyem sem lett volna oda eljutni, ahol most tartok. Köszönöm, hogy türelemmel vezettetek végig az úton. Nemcsak tudást kaptam tőletek, hanem hitet önmagamban, hogy ha valamit nagyon akarok, azt meg tudom csinálni. Még akkor is, ha időnként nem hiszem el.

Polyák Ildikó

5/5

Nekik a mentoráltak az elsők, és tényleg segíteni akarnak

Daniella és Péter azon felül, hogy egy nagyszerű tanfolyamot állítottak össze, mindig nagyon segítőkészen állnak hozzám. Ha valamiben elakadok, ők mindig barátsággal, közvetlenséggel és hasznos válaszokkal támogatnak. Szívesen osztják meg tudásukat, ami példaértékű. Ritkán találkozom ilyen színvonalas és emberi szolgáltatással, mint az övék. Nekik a mentoráltak az elsők, és tényleg segíteni akarnak. Nagyszerű páros, akiket nyugodt szívvel ajánlok!

Kormos Csaba

vizuális alkotó / design&photo
5/5

Az Authentic Expert igazi értéket közvetít

Daniellától és Pétertől mindig, szinte azonnal személyes, szakértői válasz érkezett a kérdéseimre. Zsenge koruk ne tévesszen meg senkit! Szakterületeiken ízig-vérig profik, és ami számomra még ennél is fontosabb: közvetlenek, és azon dolgoznak, hogy NEKEM minden kérdésem megválaszolásra kerüljön! Segítségükkel sikerült elérnem, hogy az évek óta gondozott ötlet palántáimat végre termékeny földbe ültessem! Megmutatták a Hogyant, amiért örökké hálás leszek nekik!

Németh Lóránt

coach, tréner, kreatív tanácsadó
5/5

Igazi szívemberek, akikkel azonos a missziónk

Daniella és Péter 100% gyakorlatot tanítanak, sallang vagy félrebeszélés nélkül. Azt kell, hogy mondjuk, magyar viszonylatban ők a legjobbak, rengeteg hiányzó rést kezdtünk el betömni a már meglévő marketing rendszerünkben a tanfolyamuk és személyes mentorálásuk által. Igazi szívemberek, akikkel azonos a missziónk: szolgálni, tanítani és segíteni az embereket.

Lénárt Tünde

Az angolrahangolva.com társalapítója
5/5

Köszönöm nektek, hogy mindig profikhoz illően válaszoltatok, és egészen fantasztikusan kezeltétek a " Most feladom" hullámokat

Hogy honnan indultam? Gyakorlatilag a nulláról. Még nagyon témám sem volt, csak tudtam, hogy tudok olyan dolgokat, amik másoknak hasznos információk lehetnek. Nem mondom, hogy egyszerű volt létrehozni a tudásanyagom, de sikerült. Köszönöm nektek, hogy mindig profikhoz illően válaszoltatok, és egészen fantasztikusan kezeltétek a ” Most feladom” hullámokat. 🙂 Az egész rendszer, amit bemutattatok nagyon sokrétű, széles skálán mozgó tudást, odafigyelést igényel, és nagy élmény volt megalkotni a saját Teaching Businessemet. Jó játék volt! Valóban nincs olyan érzésem, hogy most ennek vége, mert még csak most jön az igazi indulás. Köszönök mindent!

Bujáki Teréz

5/5

A mentorprogramotok felülmúlta az elképzelésemet

Nagy örömmel csatlakoztam a mentorprogramotokhoz, és azt kell mondjam, felülmúlta az elképzelésemet. Mellébeszélés mentesen, de mégsem szárazon, érthetően, eléggé részletesen, de mégsem szájbarágósan elmagyaráztátok, hogyan érdemes csinálni, hogyan kell megtervezni, majd kivitelezni egy online vállalkozást, milyen eszközöket, hogyan használjak hozzá, mindezt részletes videókkal. Külön tetszik a személyes hangvétel, minden kérdésemre gyors és részletes válaszokat kaptam.

Szikora Emese

5/5

Elhittem, hogy én is meg tudom csinálni

Daniella és Péter fantasztikus páros, sokkal többet adnak, mint amire számítottam. Már foglalkoztatott a gondolat, hogy a viszonylag jól működő, de technikailag elavult tanfolyamomat átdolgozom, új alapokra helyezem. Danielláék útmutatása és már az első leveleik is hatalmas bizalmat keltettek bennem. Elhittem, hogy én is meg tudom csinálni. 🙂 A tananyagok érthetőek még az abszolút kezdők számára is. Hálás vagyok mindazért, amit tesztek és nagyon sok sikert kívánok nektek. Ezt az utat követem én is, és most általatok tapasztalom, hogy milyen nagyszerű érzés, amikor annyit kapok, hogy egyetlen vágyam, hogy valahogy adhassak én is. Kívánom, hogy ezt mások is érezzék veletek kapcsolatban!

Molnár Ágnes