Boutique Studio

Öntsünk lelket a vállalkozásod megjelenésébe.

#branddesign #webdesign #innováció

Nagyszerű dolgokat valósítasz meg a vállalkozásoddal.

A piacod meghatározó szereplője vagy, és törekszel a leghitelesebb önmagadat mutatni. Szereted a stratégiát designnal ötvözni, így növelni a márkád értékét, de mostanában realizáltad, hogy a sikered elhaladt a vállalkozásod megjelenése mellett… 

EZÉRT SZÜKSÉGED VAN EGY KIS SEGÍTSÉGRE.

Örülök, hogy itt vagy!

Kerényi Péter vagyok,

BRAND DESIGNER.

Már kisgyerekként is imádtam építeni, látni megvalósulni valamit, ami előtte csak a képzeletünkben létezett. Hiszem, hogy egy vállalkozást csak úgy tehetsz sikeressé igazán, ha szívvel-lélekkel, önazonosan építed.

Segítek neked abban, hogyan használd ehhez a designt, hogy elmesélhesd a történeted, és megmutasd ki is vagy igazán és mit képviselsz.

Elkötelezett vagyok abban, hogy olyan vállalkozások fejlesztésében segítsek, amik nemcsak értékteremtőek, hanem a kreatív kiteljesedés és a szabadság élményét nyújtják tulajdonosaik számára.

Mivel kapcsolatban keresel segítséget?

01

Brand Design

Meg akarod találni a márkád stílusát és identitását, hogy a lehető legautentikusabban képviselhesd, és a vállalkozásodat a következő szintre pozícionáld?

02

Webdesign

Olyan weboldalt szeretnél, ahol a stratégia a designnal ötvöződik, ahol megmutathatod a saját egyediséged, így növelve a márkád és a szaktudásod értékét?

03

Innováció

Szolgálatodba akarod állítani az online világ nyújtotta lehetőségeket, hogy hatékonyabban működhess, és a szaktudásod online értékesítése által szabadabb vállalkozóvá válj? 

VÁLASZD KI A CÉLJAIDHOZ ÉS IGÉNYEIDHEZ LEGJOBBAN ILLŐ SZOLGÁLTATÁSOMAT.

Így tudunk együtt dolgozni

01

Authentic Brand Design

MÁRKAIDENTITÁS TERVEZÉS

A csomag tartalma:
  • 60 perces online konzultáció
  • Márka felderítési kérdőív
  • Moodboard készítés
  • Színpaletta kiválasztása
  • Tipográfiai ajánlások
  • Márka mintázatok, textúrák és grafikák kiválasztása
  • Személyre szabott Márka és stílus útmutató kézikönyv

02

Book Design

ÖNAZONOS, DESIGN KÖZPONTÚ KÖNYVBORÍTÓ ÉS BELÍV TERVEZÉS

03

Authentic Website

MODERN, EGYEDI, ÖNAZONOS WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

04

Membership site

INNOVATÍV PLATFORM ONLINE KURZUSOKHOZ ÉS ELŐFIZETÉSES MODELLHEZ

Mostanában úgy érzed, hiányzik a vállalkozásodból...

az a kisugárzás, az az esszencia, az az innováció, amitől az igazán szolgálhatná a víziódat.

Tudom, mit érzel,

hiszen az ügyfeleim is pontosan ezekre keresték a megoldást, mielőtt elkezdtük a közös munkát. A vállalkozásunknak megjelenésben és innovációban is le kell követni mindazt a növekedést, amit időközben elérünk.

Önazonosság nélkül az online térben is igen nagy a veszteni valónk, innováció nélkül pedig nem tudunk lépést tartani a folyamatosan fejlődő világgal, és kiaknázni annak előnyeit.

Láttam és tapasztaltam, mekkora eredménybeli növekedést ad vállalkozásoknak, ha a szakértő magasan kvalifikált szaktudása mellett van márkaélmény és tudatosan megtervezett megjelenés is. Nem beszélve az érzésről, amikor viszont látod a jelenlegi önmagadat és értékeidet a márkádban.

Ezért lettem Brand designer, hogy lelket öntsek a vállalkozásod megjelenésébe.

Itt az idő, hogy annak lássanak, aki valójában vagy.

Egy sikeres, önazonos márka nem csupán egy gyönyörű designból áll. Arról szól, hogy a márkastratégia és a vizuális történetmesélés révén létrehozol a célközönségeddel egy olyan kapcsolódást, ami meghatározó élményt nyújt mindannyiótoknak.

Holisztikusan közelítem meg a designt, és nem csak azért vagyok, hogy valami szépet és funkcionálisat hozzak létre. Hiszem, hogy minden mindennel összefügg, ez a munkám egyik alapértéke.

Segítek, hogy a vállalkozásod szolgálja az autentikus víziódat, teszem mindezt úgy, hogy olyan online megjelenéssel és innovációval ruházom fel, ami egyedi, személyre szabott, összhangban van veled és megszólítja az álomügyfeleidet.

Az Authentic Expert Studio eszközkészletét és módszereit felhasználva közösen elérjük mindazt, amire vágysz. Most jutottál el arra a pontra, hogy a víziót, amiért anno úgy döntöttél, vállalkozást építesz a szaktudásodra, beteljesítsd.

Nagyszerűen fogunk tudni együtt dolgozni, ha...

01

Elkötelezett vagy abban, hogy olyan vállalkozást vezess, ami nem csak a profitról szól, hanem arról is, hogy hűséges ügyfélbázist és közösséget építs a márkád köré. A követőidnek önmagadat adod, mersz sebezhető lenni, és pontosan ezért szeretnek téged.

02

Etikusan és felelősségteljesen építed a vállalkozásodat. Tiszteled a versenytársaidat. A célközönségedet valóban segíteni akarod, fontos számodra, hogy az ügyfeleid támogatva és segítve érezzék magukat.

03

A munkádra jellemző a precizitás, szereted a szépet, látod is a szépet. Azt vallod, hogy ha valamit csinálunk, azt csináljuk rendesen, de azért távol áll tőled a “sosem elég jó” szerep, mert te is tudod: maximalistának lenni ma már nem erény.

04

Te is szereted a vállalkozásodat a saját szabályaid szerint működtetni, ahol csak olyan dolgokat csinálsz, amit önazonosnak érzel, nem pedig olyat, amit mások szerint kellenne tenned.

Mit várhatsz el tőlem, mikor dolgozz velem?

Az én képességem, hogy gyönyörűen letisztult és önazonos megjelenést tervezzek a márkádnak, és az innováció segítségével szabadabbá tegyelek. Hiszem, hogy a kevesebb ma már több, de az apró, finom részletektől fog életre kelni a márkád, ami elmeséli a történetedet, hogy ki vagy.

Nem az a kreatív lélek vagyok, aki kaméleonként magára ölti a legkülönbözőbb stílusirányzatokat, és azonosulni tud valamennyivel. Sokkal inkább hiszek abban, hogy egy adott irány mentén a rám jellemző stílussal újra és újra egyedülállót alkossak az ügyfeleimnek, és azért válasszanak engem, mert pont azt a stílust keresik a vállalkozásukhoz, amit én adni tudok.

Éppen ezért akkor leszek számodra én a legmegfelelőbb megvalósító, ha te is a letisztult, modern design és visszafogott pasztell színek világában érzed otthonosan magad. Munkáimra jellemző a naturális, természetes elemek és színek használata, és ezekből dolgozva törekszem egy otthonos, melegséget és közvetlenséget sugárzó hangulat kialakításában. Akár egy jó építész és lakberendező, csak én főként weboldalakat tervezek és rendezek be.

Ha most egy pillanatra megszólítva érezted magad, az nagyszerű! Alig várom, hogy valami különlegeset alkothassunk együtt!

Boutique Studio

Tudnod kell, soha nem volt célom futószalagon tervezni átlagos márkákat és weboldalakat, az pedig végképp nem, hogy te úgy érezd, csak egy ügyfél vagy a sok közül. Az ügyfeleimmel való minőségi kapcsolódásra mindig nagy hangsúlyt helyezek.

Cégvezetőként az időm nagy részében elsősorban a vállalkozásaink működtetésén és fejlesztésén dolgozom, így klasszikus értelemben nem vagyok kivitelező, így limitált számban vállalok projekteket, aminek köszönhetően kreatív flowban dolgozom, megélve az alkotás örömét. Studio szolgáltatásaim számomra egyfajta visszaadást és szolgálatot jelentenek. 

Megtiszteltetés, ha a márkádon dolgozhatok, és részese lehetek a vállalkozói sikereidnek. Hiszem, hogy a közös munka nemcsak a te vállalkozói életedben nyit majd egy új fejezetet, hanem az én történetemhez is hozzátesz, az utam részévé válik.

Számomra ezt jelenti autentikusan vállalkozni. Ha úgy érzed, dolgoznál velem, és pontosan ez az, amit keresel, nem érdemes tovább várnod. Válassz csomagot, illetve kérj személyre szabott ajánlatot!

A MÁRKADESIGN ÜZENETET KÖZVETÍT RÓLAD MÁSOKNAK, ÍGY

Studio szolgáltatásaim nem csak jól hangzó ígéretek, szép csomagolásban.

Hiszek abban, hogy a stratégia és a design kéz a kézben járnak, és nem lehet megfelelően felépíteni egyiket a másik nélkül. Azt is tapasztalom, hogy csak fél siker, ha egy vállalkozás mögött valós szaktudás áll, de ugyanakkor ezt nem tudják láttatni a közösségükkel.

Ha viszont a márkád megjelenése is tükrözi azt a profizmust, amit a szaktudásoddal képviselsz, akkor megértetted, hogy a részletekben rejlik az az esszencia, amitől összehasonlíthatatlanná és egyedivé válik a vállalkozásod.

Akarom, hogy megtapasztald, milyen elképesztő előnyökre tehetsz így szert, de ami ennél is fontosabb, hogy milyen jó érzés felnyitni a laptopodat, és büszkének lenni a vállalkozásod minden szegletére.

A vásárlók egyre igényesebbek, és a bizalmukért cserébe márkaélményre is vágynak. Vonzza őket a minőség és az innováció. A márkadesign üzenetet közvetít rólunk másoknak. És vásárlói oldalról felvállalni egy márkát, állásfoglalás egy design, egy koncepció mellett.

Ezért tekintünk az Authentic Expertnél holisztikusan a vállalkozásfejlesztésre, hogy a márkád maradandó élményt nyújtson neked és ügyfeleidnek egyaránt, hogy büszkén meséljenek a barátaiknak arról: tőled vásároltak.

Készen állsz a vállalkozásodat egy magasabb szinten képviselni?

TÖLTSD KI AZ ALÁBBI ŰRLAPOT, ÉS BESZÉLJÜNK A TERVEIDRŐL!

Nilla

„Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk megvalósítani az életet, amire igazán vágyunk, és hiszem, hogy ennek az autentikusság a kulcsa.”