Van egy víziónk,

ami 2015-ben arra sarkalt minket, hogy mindenünket pénzzé tegyük, hogy a legnagyobbak által képezhessük magunkat, majd egy kölcsön laptoppal belevágjunk az álom vállalkozásunkba. Így született az Authentic Expert, ami ma már több mint 10.000 vállalkozó lelket inspirál egy autentikus, szabad vállalkozói élet megvalósítására.

nilla és peti

Az Authentic Expert mögött

Két fiatal vállalkozó, 10 éve szerelemben egy pár.

Az Authentic Expertben fonódott össze a víziónk és hitvallásunk, továbbá egyéni szakterületeink egy közös módszertanná. Délutánonként egy Chai Latteval a kezünkben általában arról ábrándozunk, hogy neked is segíthetünk megvalósítani a vállalkozói víziódat, hogy szabadon, a saját szabályaid szerint élj és szolgálj a szaktudásoddal.

Szenvedéllyel éljük az életet, imádunk finomakat enni, órákig kreatívkodni, délutáni sziesztát tartani, új dolgokat tanulni, utazni, spanyol zenét hallgatni, Netflixezni, spontánnak lenni, megélni a pillanatokat, a családdal lenni.

Karvalics Daniella

Business & mindset mentor, oktató
12 éves korom óta használom tudatosan a mindsetemet arra, hogy megvalósítsam önmagam, és rendíthetetlenül hiszem és tapasztalom, hogy a megfelelő gondolkodásmód a vállalkozói siker #1 számú titka. Szenvedélyem, hogy segítsek neked felfedezni az autentikus énedet, majd a megfelelő mindsettel és stratégiával megállíthatatlanná tegyelek a szívedben született vállalkozói álmod elérésében.

Nilla

Peti

Kerényi Péter

Brand designer & business mentor, oktató
Már kisgyerekként is imádtam építeni, látni megvalósulni valamit, ami előtte csak a képzeletünkben létezett. Hiszem, hogy egy márkát csak úgy tehetsz sikeressé igazán, ha azt önazonosan építed, így munkám során hozzád hasonló embereket tanítok meg arra, hogyan használják a designt a történetük elmesélésére, hogy kivé váltak és mit képviselnek. Hiszen az erőnk pont ebben van: nem jobbnak kell lennünk valaki másnál, hanem megismételhetetlen önmagunknak. Autentikusnak.

De nem volt mindig ilyen szabad

a vállalkozói életünk.

2019-ben életünk egyik legkomolyabb válságát éltük épp, amit valahol szégyelltünk is. Ott álltunk huszonéves vállalkozókként a kiégéssel és a depresszióval küzdve, miközben a stresszt plusz 20 kg formájában osztottuk el egymás között.

Mi tesz minket igazán boldoggá, sikeressé és szenvedélyessé? Mitől lesz valaki inspiráló és kreatívan kiteljesedett?

Tettük fel magunknak a kérdést, amire joggal várhatta volna bárki tőlünk a választ az akkori életünket és vállalkozásunk eredményeit elnézve: teltházas mentorprogramok, automatizált online oktatás, várólistás szolgáltatások, neves ügyfelek, média megjelenések, nyaralások, álomautó, álomotthon… Minden felfelé ívelt, sőt inkább szárnyalt. Bennünk akkoriban mégis felfoghatatlan üresség volt, és képtelenek voltunk elolvasni még egy e-mailt.

A kiégésünknek végül a legnagyobb emberi és szakmai fejlődésünket köszönhetjük.

Ez segített ugyanis meglátni, hogy mennyivel mélyebbre is kell ásnunk ahhoz, hogy a fenti kérdésekre megtaláljuk a választ, és egy fenntartható, valóban szabad módját nyújthassuk a vállalkozói létnek, nemcsak a magunk, hanem mentoráltjaink számára.

Így váltunk az autentikus lét kutatóivá, hiszen ráébredtünk, hogy ebben rejlik a megoldás. Hosszú hónapokig tartott az újratervezés, de nem állt szándékunkban meghátrálni, majd a félelmeinket leküzdve alapjaiban reformáltuk meg az eredményeiben bár sikeres, a víziónkat és jóllétünket nem szolgáló vállalkozásunkat és életvezetésünket.

Szóval pontosan tudjuk, milyen nagyszerűnek lenni szakmailag, mindeközben pedig valamiféle zavarodottságot megélni a lelkünk mélyén.

Tapasztalataink és kutatásaink alapján ki merjük jelenteni, hogy a legtöbben azért találják magukat zsákutcában (boldogtalanság, eredménytelenség, stressz, kiégés…) a vállalkozói lét egy bizonyos pontján, mert a saját víziójuk helyett egy mások által definiált sikert kezdenek el hajszolni.

És akkor hogyan lehet mégis jól csinálni? Fenntarthatóan vállalkozni? Boldogan, megélve az életet, kreatívan kiteljesedni, miközben megvalósítjuk a víziónkat?

ITT VAGYUNK, HOGY SEGÍTSÜNK. EZ LETT A KÜLDETÉSÜNK.

“Az Authentic Expertnél mindannyian azért dolgozunk, hogy segítsünk neked felépíteni egy nagyszerű értékteremtő vállalkozást, szem előtt tartva a legfontosabbat, hogy végeredményképp egy autentikus, szabad vállalkozói életet tudhass a magadénak.”

A módszertanunk szerves részévé, egészen pontosan az alapjává vált mindaz, aminek mentén újraterveztünk.

Mindennek a gyümölcsét élvezzük jelenleg, ami a vállalkozói lét egy olyan formája, ahol folyamatos stressz és küzdelem nélkül, eredményesen és szenvedéllyel építhetjük a víziónkat, miközben teljes lelki békében veszünk ki szabadnapot hétfőn, egy olyan work-life egyensúly részeként, ami szolgálja a személyes fejlődésünket, az egészségünket, és az életünkkel kapcsolatos nagy víziónkat.

Szabadon vállalkozni ott kezdődik, hogy merünk önmagunk lenni. ®

– Ez a szlogenünk. Az útjelzőnk.

Hálával tölt el minket, hogy mindig is mertünk járt utakat járatlanért elhagyni, sebezhetőnek lenni, és szenvedélyesen kutatni a beteljesülést, mert ezeknek köszönhető, hogy ma már többszáz innovatív, értékteremtő vállalkozás köthető hozzánk, akik nem csak felismerhető minőségben szolgálják a közösségüket a szaktudásukkal, hanem fenntartható szenvedéllyel is.

Az élethosszig tartó tanulásban, fejlődésben hiszünk.

Jelenleg is több képzést végzünk párhuzamosan, de természetesen még így sincs nekünk sem mindenre válaszunk. Viszont van valami, amiben változatlanul biztosak vagyunk: az utunkon járunk.

És mindannyian, akik rátalálunk az utunkra, minden támogatást megkapunk hozzá, hogy sikerrel vegyük az akadályokat, és azt az életet élhessük, amit igazán szeretnénk.

Nilla és Peti

Készen állsz, hogy a segítségükkel felépítsd az álom vállalkozásod, és ezáltal olyan életet biztosíts magadnak, amire igazán vágysz?

Mentoring.

Tisztánlátás, új gondolkodásmód, stratégia és két mentor személyes segítsége.

Studio.

Boutique Studio, ahol lelket öntünk a vállalkozásod megjelenésébe.

Kurzusok.

Kötetlen tanulási lehetőség gyakorlatias online kurzusainkkal, innovatív Workspace felületünkön.

Néhány rövid visszajelzés rólunk