90’ Intensive Session

Teret és útmutatást adunk, hogy újra legyen egy víziód, ami szenvedéllyel tölt el!

Egy tiszta, határozott lépés a valódi vállalkozói víziód felé

Hunyd le a szemed egy pillanatra, és kérdezd meg magadtól:
Mi az én valódi vízióm? Milyen változást akarok létrehozni a világban?

Mit üzen a lelked?
Tudjuk, szereted, amit csinálsz, és szenvedéllyel építetted fel a vállalkozásodat. Legbelül viszont tudod, eljött az idő, hogy a fenti kérdéseket feltedd magadnak, és megnézd, merre haladsz. Itt az idő a következő szintre lépni, és összehangolni a vállalkozásodat az autentikus vízióddal, mind hatásban, mind pedig jövedelemben és életstílusban.

Eljött a kitörés ideje.

A szaktudásoddal életeket változtatsz meg, néha mégis úgy érzed, ez kevés. Beleadsz mindent, az életed mégsem tesz maradéktalanul boldoggá.

  • Hogyan lehet megtalálni önmagunkat a vállalkozásunkban, és a vállalkozásunkat a szívünkben?
  • Hogyan lehet felfedezni az autentikus víziónkat a vállalkozásunkról és az életstílusunkról vállalkozóként, és tudni, mik a következő tiszta lépések felé?
  • Hogyan közvetíthetjük a valódi énünket, üzenetünket és a szaktudásunk értékét online, hogy a megfelelő személyeket és nagyobb hatást érjünk el?

Hosszú évek tapasztalata alapján ki merjük jelenteni, hogy a legtöbben azért találják magukat zsákutcában a vállalkozói lét egy bizonyos pontján, mert a saját víziójuk helyett egy mások által definiált sikert kezdenek el hajszolni. Pedig a legtöbbünk nagyon is emlékszik arra, mi az a vízió, amiért anno úgy döntött, vállalkozó lesz.

Sokszor a cél felé vezető útról is nagyon jó elképzeléseink vannak, de a részletek már homályosak. Nem tudjuk, mi működne nekünk, csak ellenőrizgetjük azoknak a tennivalóknak a listáját, amiket “állítólag” el kellene végeznünk, és követjük valaki más 7 lépéses siker formuláját.

Amikor ezek a megközelítések nem működnek, és már kicsit sem hoznak minket lázba, akkor jönnek a legnehezebb idők, a megvalósításra várakozó százmillió ötlettel, félelemmel, kérdésekkel, amik éjszaka is ébren tartanak minket.

Készen állsz egy új megközelítésre, ami végre tényleg a víziód felé visz?

Az a helyzet, hogy már minden válasz megvan benned. Intuitív útmutatásban részesülsz nap mint nap. Most már csak mentorokra van szükséged, akik támogatást, a megfelelő kérdéseket, tisztánlátást és stratégiát adnak neked ahhoz, hogy életre keltsd azt az életet, amiért anno úgy döntöttél, vállalkozó leszel!

VOLTUNK OTT, AHOL MOST TE, ÉS AZ ÜGYFELEINK IS.

Tudjuk, milyen nagyszerűnek lenni szakmailag, mindeközben pedig valamiféle zavarodottságot megélni a lelkünk mélyén.

Jöhetnek a jó hírek?

A vállalkozói létnek nem kell nehéznek vagy bonyolultnak lennie. Nem kell feladnod azt, aki vagy, a sikerért, amit szeretnél. Fenn lehet tartani a lelkesedést, és bőségesen, jóllétben lehet élni abból, amit annyira szeretsz.

A saját kiégésünk indított el minket az úton, ahol megtaláltuk az autentikus, fenntartható módját a vállalkozói létnek, mely ma már a módszertanunk alapját képezi.

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk neked a frusztált, to-do listákkal teli, gyakran elégedetlenséggel övezett vállalkozói útról eljutni egy egészen más életstílusba. Hogy milyenbe? Azt mondd meg te!

Beszéljünk!

Üljünk le, és merüljünk el a víziódban az életeddel és a vállalkozásoddal kapcsolatban. Tisztánlátást, új gondolkodásmódot, stratégiát és egy mentor, pontosabban kettő erejét felhasználva kialakítjuk a saját definíciódat a sikerről, kivilágosodik a saját felszállópályád, és átbeszéljük a következő, egyben első célt is az úton.

Karvalics Daniella és Kerényi Péter

Az Authentic Expert mögött

Kik vagyunk és miért hallgass ránk?

2019-ben életünk egyik legkomolyabb válságát éltük épp, amit valahol szégyelltünk is. Ott álltunk huszonéves vállalkozókként a kiégéssel és a depresszióval küzdve, miközben a stresszt plusz 20 kg formájában osztottuk el egymás között.

Mi tesz minket igazán boldoggá, sikeressé és szenvedélyessé? Mitől lesz valaki inspiráló és kreatívan kiteljesedett?

Tettük fel magunknak a kérdést, amire joggal várhatta volna bárki tőlünk a választ az akkori életünket és eredményeinket elnézve: teltházas mentorprogramok, automatizált online oktatás, várólistás szolgáltatások, neves ügyfelek, média megjelenések, nyaralások, álomautó, álomotthon… Minden felfelé ívelt, sőt inkább szárnyalt. Bennünk akkoriban mégis felfoghatatlan üresség volt, és képtelenek voltunk elolvasni még egy e-mailt.

A kiégésünknek végül a legnagyobb emberi és szakmai fejlődésünket köszönhetjük. Így váltunk ugyanis az autentikus lét kutatóivá, hiszen ráébredtünk, hogy ebben rejlik a megoldás.

Hosszú hónapokig tartott az újratervezés, de nem állt szándékunkban meghátrálni, majd a félelmeinket leküzdve alapjaiban reformáltuk meg az eredményeiben bár sikeres, a víziónkat és jóllétünket nem szolgáló vállalkozásunkat és életvezetésünket.

Ma már mindennek a gyümölcsét élvezzük, ami a vállalkozói lét egy olyan formája, ahol folyamatos stressz és küzdelem nélkül, eredményesen és szenvedéllyel építhetjük a víziónkat, miközben teljes lelki békében veszünk ki szabadnapot hétfőn, egy olyan work-life egyensúly részeként, ami szolgálja a személyes fejlődésünket, az egészségünket, és az életünkkel kapcsolatos nagy víziónkat.

Az Authentic Expert brandünkön keresztül már több mint 10.000 vállalkozó lelket inspirálunk egy autentikus, szabad vállalkozói élet megvalósítására és többszáz innovatív, értékteremtő vállalkozás köthető a nevünkhöz, akik nem csak felismerhető minőségben szolgálják a közösségüket a szaktudásukkal, hanem fenntartható szenvedéllyel is.

+
Minket rendszeresen olvasó
+
Online kurzusainkkal fejlődő
+
személyesen mentorált szakértő
+
Éve a víziónk szolgálatában

Mentoráltaink mondták rólunk

Így tudunk együtt dolgozni

MENTORING

90’ Intensive Session

Intensive Session, azaz 90 perc személyre szabott figyelem neked és a vállalkozásodnak. Az eredményes együttműködés érdekében két alkalommal is találkozunk, így ketté bontva a 90 percet.

Az első alkalmunk egy 30 perces vízió központú Session lesz, melynek során közösen feldolgozzuk Vision Workbookunkat, mely maximálisan segíteni fog tisztán látni, hol tartasz most a vállalkozói utadon, és mi a valódi víziód, ami felé közösen elindulhatunk.

A második alkalom során 60 percben átadjuk és átbeszéljük a stratégiát és a cselekvési tervedet, hogy megvalósíthasd mindazt, amit az első alkalom során kitűztünk, így erre a 60 perces ülésre mi már maximálisan felkészülten érkezünk az első ülésnek köszönhetően.

Mindkét alkalom során jó hangulatú, mély beszélgetésre és egyben felfedezésre készülj, AHA élményekkel. Mi egészen biztosan lelkesen, őszinte segíteni akarással, nyitott szívvel, és természetesen teljes mértékben felkészülve érkezünk majd meg az online térbe, egy csésze meleg teával. Te is készítsd el a kedvenc italodat. 

Természetesen felvételt is készítünk a 60 perces, azaz a második Sessionről, hogy akár többször is fel tudd dolgozni, továbbá 1 héten belüli e-mailes rendelkezésre állást is biztosítunk részedre, azaz miután mind a 90 perc megtartásra került az utólag felmerült kérdéseidet még lehetőséged lesz megosztani velünk egy e-mailben.

A csomag tartalma:

90 perc személyre szabott figyelem neked és a vállalkozásodnak, melyet két alkalomra bontva tartunk meg online, Skype-on vagy Zoomon:

  • 30 perces vízió központú Session
  • 60 perces stratégia és cselekvési terv központú Session

Ezen felül:

  • Felvétel a 60 perces Sessionről
  • 1 héten belüli e-mailes rendelkezésre állás az Intensive Session befejezését követően

Befektetés:

Mentorálási kapacitásunk limitált!

Teret és útmutatást adunk, hogy újra legyen egy víziód, ami szenvedéllyel tölt el!

Itt az idő, hogy:

“Az Authentic Expertnél mindannyian azért dolgozunk, hogy segítsünk neked felépíteni egy nagyszerű értékteremtő vállalkozást, szem előtt tartva a legfontosabbat, hogy végeredményképp egy autentikus, szabad vállalkozói életet tudhass a magadénak.”

Gyakori kérdések és válaszok

Többnyire vállalkozókat mentorálunk, de valójában nem ez a mérvadó, hogy tudunk-e segíteni a célod elérésében. Sokkal inkább számít a személyiséged, hogy készen állj a változásra és cselekvésre, továbbá természetesen az, hogy a szaktudásodra épülő vállalkozásban gondolkozz, mivel mi ilyen irányú vállalkozások fejlesztésében tudunk segíteni.

Az Intensive Sessiont pontosan azért bontottuk két tematikus alkalomra, hogy segítsünk téged és a folyamat hatékonyságát. Nem szükséges órákat rászánnod, hogy kitaláld és megfogalmazd, hogy pontosan miben és miért van elakadásod, továbbá mi a célod, hiszen az első alkalom során ezeket mind átbeszéljük közösen. Egy külső nézőpont óriási segítség már a kezdetekkor, hiszen gyakori probléma, hogy nem is tudjuk, miért tartunk ott, ahol, csak azt érezzük, hogy megrekedtünk.

Válaszolva tehát, nagyjából 30 perc felkészülést igényel a részedről a folyamat, ezt az időt érdemes a Vision Workbookunkkal töltened, hogy elindítsa benned a kérdések és válaszok áramlását.

Nem az a célunk, hogy még elfoglaltabb, frusztráltabb és stresszesebb legyél a mentorálásunk által, hanem az, hogy végre megtapasztald, milyen jó érzés is lehet a haladás.

Ez a kedvenc kérdésünk, mert manapság mindenki tudásanyag felhalmozásban van. Nagyszerű dolog tanulni, fejlődni, mi magunk sem vagyunk kivételek, egyszerre általában több képzésben veszünk részt. Amit viszont fontos látni, hogy egy mentort sosem tud helyettesíteni egy tudásanyag.

Ennek több oka is van, melyek közül a legfontosabb, hogy egy tapasztalt mentor külső perspektívája mindig rálát a valódi elakadásokra és azok okára, így személyre szabott iránymutatást tud nyújtani, míg egy tananyag általában specifikus, így a Te önismereteden múlik, jót dolgozol-e fel éppen.

A személyre szabottság óriási érték, mindig is az volt, és sok esetben pont ez hiányzik a kirakósból.

Az Authentic Expertnél kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges.

A jelentkezési űrlap utolsó lépéseként átirányítunk az online fizetési partnerünk (Stripe) biztonságos fizetési felületére, ahol bankkártyával tudod kiegyenlíteni a mentoring díját.

Online vállalkozókként elközelezettek vagyunk abban, hogy az online fizetések felé építsük a bizalmat, hiszen ez egy hibamentes, kényelmes, gyors megoldás, amely teljes mértékben biztonságos, nem igényel részünkről emberi beavatkozást, részedről pedig nincs tranzakciós költség, ahogyan plusz erőfeszítéseket sem kell tenned egy netbankba való belépéssel vagy egy bankfiók személyes meglátogatásával.

A jelentkezésedet követően visszaigazoló e-mailben megkapod tőlünk online naptárunk elérhetőségét, ahol szabadon választhatsz egy neked megfelelő dátumot és időpontot az Intensive Session alkalmaira.

A legkorábbi foglalható időpontunk általában 1 hét múlvára esik. Ez természetesen nagyban függ mentoráltjaink aktuális számától.

Sok mentoráltunk van hasonló helyzetben jelenleg, ami maximálisan érthető. Mi úgy látjuk, most jött el az idő kezdeményezni a változást, és újra felébreszteni a vágyat az álmaink felé, és ehhez külső segítséget egy ilyen helyzetben mindenképpen javasolt igénybe venni.

A motiváció gyakran cselekvés hatására tér vissza, hiszen az energia a mozgásban van.

Mi készen állunk, ha te is készen állsz újra izgalommal ébredni, az enervált mindennapok helyett.

Várunk a mentoráltaink között téged is!

Intensive Sessionünk különlegessége, hogy mindketten, mindkét alkalmon részt veszünk, így egyszerre két mentort, ezáltal dupla szakértelmet és rálátást kapsz segítségül.

Mindannyiunkat a víziónk tart pályán.

90’ Intensive Sessionünket azért alkottuk meg, hogy tisztánlátást, új gondolkodásmódot és stratégiát adjunk, majd egy mentor, pontosabban kettő erejét felhasználva elérd a célodat.

Szeretettel várunk!

Kérlek töltsd ki pontosan a jelentkezési űrlapot. Az űrlap 3 lépésből áll:

  • személyes adatok megadása,
  • számlázási adatok és a mentoring részleteinek megadása,
  • fizetés

A megadott adataidat soha, senkinek nem adjuk ki, és azokat az Adatkezelési Tájékoztatónknak megfelelően kezeljük!

Minden információ titkosított és biztonságos módon továbbítódik SSL Tanúsítvány használatával.

A jelentkezési űrlap utolsó lépéseként átirányítunk az online fizetési partnerünk (Stripe) biztonságos fizetési felületére, ahol bankkártyával tudod kiegyenlíteni a mentoring díját.

Az Authentic Expertnél kizárólag bankkártyás fizetés lehetséges. Online vállalkozókként elközelezettek vagyunk abban, hogy az online fizetések felé építsük a bizalmat, hiszen ez egy hibamentes, kényelmes, gyors megoldás, amely teljes mértékben biztonságos, nem igényel részünkről emberi beavatkozást, részedről pedig nincs tranzakciós költség, ahogyan plusz erőfeszítéseket sem kell tenned egy netbankba való belépéssel vagy egy bankfiók személyes meglátogatásával.

Ha bármilyen kérdésed lenne a jelentkezéssel kapcsolatban, kérlek írj nekünk az ügyfélszolgálati e-mail címünkre: hello@authenticexpert.hu, és mi igyekszünk rövid időn belül válaszolni neked.