Mentoring

Itt az idő a következő szintre lépni, és összehangolni a vállalkozásodat az autentikus vízióddal, mind hatásban, mind pedig jövedelemben és életstílusban.

01

Intensive Session

Egy tiszta, határozott lépés a valódi vállalkozói víziód felé

A szaktudásoddal életeket változtatsz meg, néha mégis úgy érzed, ez kevés. Beleadsz mindent, az életed mégsem tesz maradéktalanul boldoggá.

  • Hogyan lehet megtalálni önmagunkat a vállalkozásunkban, és a vállalkozásunkat a szívünkben?
  • Hogyan lehet felfedezni az autentikus víziónkat a vállalkozásunkról és az életstílusunkról vállalkozóként, és tudni, mik a következő tiszta lépések felé?
  • Hogyan közvetíthetjük a valódi énünket, üzenetünket és a szaktudásunk értékét online, hogy a megfelelő személyeket és nagyobb hatást érjünk el?

Intensive session, azaz 90 perc személyre szabott figyelem neked és a vállalkozásodnak.

02

3 hónap

Business & Mindset mentoring

Valósítsuk meg közösen a következő nagy célodat!

Szívből vállalkozol, lelkesedéssel tölt el a víziód, és alig várod, hogy valódi változást érj el a világban!

Szenvedélyes vagy. Neked sokkal többről szól vállalkozni, mint hogy profitot termelj. Egy magasabb célért dolgozol, emberek életére akarsz pozitív hatással lenni, mindeközben pedig felépíteni önmagad számára azt az életet, amit a béke és a jóllét jellemez.

Küzdesz. Egy kicsit minden nap. A lelked szinte kiabálna már, mert annyi mondandója van, mégsem hallanak. Nem haladsz igazán, kicsit lelassultak a dolgok. Talán nem látod a következő lépéseket, vagy egészen mélyen valami visszatart.

Készen állsz, ezek a változás, a kitörés előtti feszültségek benned. Készen állsz, hogy meghalld az intuíciódat, és cselekedj. Hallasd a hangod, kapcsolódj a közösségeddel, elköszönj attól, ami már nem szolgál, és megvalósítsd a következő nagy célodat, ami egyértelműen a víziód felé visz.

Business & Mindset mentorprogramunkat hozzád hasonló vállalkozóknak hoztuk létre.