Ismerd meg a márkánk alappilléreit

Bemutatkozik az Authentic Expert

Új márkanév.

A márkánk mi magunk vagyunk, így időnként le kell követnie a személyes fejlődésünket. Így született meg az Authentic Expert, ami már egy sokkal magasabb szinten szolgálja a víziónkat, hogy nagyszerű értékteremtő vállalkozások megszületésében és fejlesztésében segíthessük a hozzád hasonló szakértőket, kihasználva az autentikusságban rejlő erőt. Hiszen a valódi sikerhez esszenciális az autentikusság, azaz hogy jól ismerjük önmagunkat, és tudjuk, hogy hogyan építkezhetünk rá úgy, hogy boldog, kiegyensúlyozott emberekké váljunk. Csak így lesz lehetőségünk ugyanis fenntartható módon, szabadon vállalkozni.

(Az Authentic Expert márka ismertetőjeként szolgáló logó és szlogen védjegyzés alatt állnak.)

Egy szimbólum.

Kerestünk egy szimbólumot, ami összeköt, és érzéséket közvetít, ami összeegyeztethető a vállalkozásunk küldetésével is. Így esett a választásunk az olajágra. Egy csodálatos növény, amit a bőség, a jólét és az újjászületés szimbólumaként is ismernek.

Ezt a szimbólumot látva érezd, hogy benned van a fejlődés, az újjászületés lehetősége. Érezd, hogy közelebb kerülsz a természethez, és ezáltal önmagadhoz. Tudd, hogy benned van a tudás, amivel bármilyen akadályt legyőzhetsz. És tudd, hogy tartozol valahova, ahol hasonló emberek vesznek körül, miközben mindannyian egyediek és megismételhetetlenek vagyunk. Akárcsak egy olajág.

Autentikusság.

Az autentikus lét kutatóivá váltunk, és mindez ma már szerves részét, egészen pontosan az alapját képezi a módszertanunknak.

Néha nehéz a szívünket követve kitartanunk önmagunk és a víziónk mellett, de mindenképpen megéri. Mi hisszük, hogy bármi megvalósítható, ha hajlandóak vagyunk levenni az álarcunkat, és megmutatni, kik is vagyunk valójában. #autentikusszakértő

Brand színek és arculat.

Mindig is szerettük az elegáns, letisztult, naturális színvilágot, élen a bézs halvány árnyalataival. Brand színeinkkel és arculati elemeinkkel törekedtünk egy olyan otthonos légkör és hangulat megteremtésére, ami az önmegvalósításra és önkifejezésre inspirál. Az éles vonalak, az erősebb talpas betűk és a fekete szín minimális, mégis szembetűnő jelenléte magabiztosságot, határozottságot sugall, éppen annyira, amennyire egy vállalkozónak is szüksége van ezekre a tulajdonságokra.

Ezzel kontrasztban pedig a lágy, bézs színeink, letisztult felületeink, a kiegészítésként megjelenő kézírott betűink a biztonság, a nyugalom, a kreatív alkotás, a finomabb női energiák kifejező eszközei, mely egyensúlyt, harmóniát teremt, kiszakít az internet zajából, lecsendesíti az elmét, így segítve a fókuszálást, hogy szakértőként megvalósíthasd önmagad legjobb verzióját.

Szólíts minket bátran Nillának és Petinek!

Az új brandünkkel eggyel lazábbra fognánk, ha nincs ellenedre. 🙂 Hisszük, hogy a közvetlenség és a barátias hangnem közelebb hozza egymáshoz a mentort és mentoráltat. Sosem voltunk azok a szakértők, akik megérinthetetlenek, akiket csak “messziről szabad nézni”. Nem ettől lehet valakit komolyan venni.

Akikkel már többször is volt lehetőségünk személyesen beszélni, azok tudhatják, hogy elsősorban a közvetlenségünk és a fiatalos stílusunk miatt lehet velünk szorosabb, szívközpontú kapcsolódást kialakítani. És a mi vállalkozásunk mozgató rugója mindig is az emberi kapcsolódás volt.

Éppen ezért mostantól Daniella és Péter helyett Nilla és Peti elköszönésre váltunk, és bátran szólíts minket te is így. A barátaink, ismerőseink is Nillának és Petinek ismernek minket, miért kellene másképp használnunk a nevünket akkor, ha a vállalkozásunk nevében beszélünk? Ezek vagyunk mi a vállalkozásunk mögött.

Mentoring.

Az egyik legjobb és leghatékonyabb módja, hogy a vállalkozói víziódból valóság legyen az, ha személyre szabottan segítünk neked. Itt az idő a következő szintre lépni, és összehangolni a vállalkozásodat az autentikus vízióddal, mind hatásban, mind pedig jövedelemben és életstílusban.

Csak egy tiszta, határozott lépésre van szükséged a jelenlegi vállalkozói céljaid, kihívásaid megoldására, hogy teret és útmutatást kapva újra legyen víziód, ami szenvedéllyel tölt el? Esetleg egy több alkalmas, hosszabb mentorprogram segítene hozzá ahhoz, hogy a vállalkozásodat a következő szintre emeld? Mentoring szolgáltatásunkkal személyre szabottan dolgozhatunk együtt a vállalkozásodon.

Ismerd meg részleteiben is a Mentoring szolgáltatásainkat, amik hosszú idő óta most újra foglalhatóak, de jelenleg is csak pár fő a kapacitásuk!

Studio.

Sokáig úgy gondoltuk, kivitelezés vonalunk nem tér már vissza, mert nem szolgálja a víziónkat. Majd jött az autentikusságunk kutatása és felfedezése, mely által újraalkottuk önmagunkat, és kivitelezés vonalunk is új megvilágításba került.

Örömmel mutatjuk be Boutique Studionkat, ahol immáron specifikusan és csomagajánlatok formájában személyesen én (Peti) öntök lelket a vállalkozásod megjelenésébe. Segítek a márkád megjelenésének megtervezésében, és az online jelenléted felépítésében, mint például weboldal vagy tagsági rendszer készítés.

Tudatosan limitáltuk ennek a személyes kivitelezési szolgáltatásunknak a kapacitását évente maximum 7 db projektre, hiszen nem célunk futószalagon tervezni átlagos márkákat és weboldalakat.

Az együttműködések nem csak feladatok a listámon, megtiszteltetés lesz, ha a márkádon dolgozhatok, hogy részese lehetek a vállalkozói sikereidnek, és neked, mint ügyfelemnek így biztosítani tudom azt a figyelmet, türelmet és odaadást, amit egy ilyen együttműködés során megérdemelsz.

Készítettünk egy nagyon részletes ismertető oldalt Studio szolgáltatásainkról is, amit a gombra kattintva érsz el.

Home Office.

A vállalkozásunk kezdete óta Home Office-ból dolgozunk. Az elmúlt évek alatt pedig tökéletesen kiismertük a munkavégzési szokásainkat és igényeinket, így eljött az idő, hogy tudatosan megtervezzünk egy offline helyet a márkánknak. Egy Home Office-t, ahol a víziónkon dolgozhatunk.

Fontosnak tartottunk kialakítani magunk körül egy olyan környezetet, amivel nemcsak mi, hanem a márkánk is tökéletesen azonosulni tud.

A márka megújulásunkkal együtt így kapott újratervezést a Home office (és igazából az egész lakás), amit pontosan a weboldalunk és a márkánk arculatához igazítottunk színekben és stílusban egyaránt.

Itt minden a hatékony munkavégzést, tartalomgyártást szolgálja, kellemes, otthonos környezetben. Ez a helyiség stúdióként is tud funkcionálni, így a jövőbeni videós tartalmaink forgatási helyszíne is ez az autentikus környezet lesz.

Workspace.

A saját Home Office-unk mellett akartunk online is egy olyan felületet, ami a te Home Office-od része lehet. Ezért teljesen új alapokra építettük a zárt tagsági felületünket is. És ezt a felületet elneveztük Workspace-nek. Itt nemcsak online kurzusaink érhetőek el, hanem szolgáltatásainkhoz kapcsolódó támogató tartalmaink, foglalási naptáraink, okosfunkciók és inspirációk a fejlődéshez, egyszóval egy biztonságos és bensőséges online tér, ahol a víziódon dolgozhatsz.

A saját tempódban fejlődhetsz, követheted a haladásodat, és bármikor újra feldolgozhatod a tanultakat. A nap 24 órájában, bárhonnan, bármilyen eszközről eléred majd Workspace fiókodat. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy nagyszerű élmény legyen nálunk az online tanulás, ezért a leginnovatívabb rendszerekkel építettük fel a Workspace-t. Neked.

Online naptár.

A legtöbb szolgáltatásunk és mentoring csomagjaink alapvető része a személyes kapcsolódás. A mentorációs alkalmak és studio meetingek időpontfoglalásához pedig a weboldalunkról elérhető, szintén teljesen megújult külsejű online naptárunkat fogod tudni használni, ahol nagyon gyorsan és egyszerűen tudod kiválasztani a számodra megfelelő időpontokat. A lefoglalt időpontjaidat pedig egy kattintással akár be is tudod importálni a saját naptáradba.

Innovatív online fizetés.

A szolgáltatásaink, termékeink megrendeléséhez a jelenleg elérhető egyik leginnovatívabb online bankkártyás fizetési szolgáltató áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy te a lehető legkényelmesebben és a legnagyobb biztonsággal tudd a megrendelésedet nálunk kifizetni.

Az online fizetési partnerünk mostantól a világszinten elismert Stripe, és a hagyományos, megszokott módon működő bankkártyás fizetés mellett most már arra is lehetőséged lesz, hogy akár ApplePay-el vagy GooglePay-el vásárolj nálunk.

Blog.

Régi nagy vágyunk volt, hogy legyen egy olyan Blog oldalunk, ahol szakmai cikkek mellett olyan témakörökben is publikálhatunk, amik velünk és az életünkkel kapcsolatosak. Szokások, kedvenc helyek, hobbi, hozzáállás az élethez, utazás stb. Minden, ami ahhoz a két emberhez és egy párhoz köthető, akik a vállalkozásunk mellett vagyunk.

A blogunk egy saját weboldalt és stílust kap, ezzel is kiemelve őt, és hangsúlyozva azt, hogy ez a felület ezerszer inkább mi vagyunk, nem pedig egy szakmai cikk gyűjtemény a honlap egy menüpontjaként.

Ez egy magazinos környezet az írásainknak. Álmok, gondolatok, pillanatok az életből, amit szívből élünk.

A java még hátra van

Bízunk benne, hogy izgalmasnak és inspirálónak találtad a márkánk megújulásának alappiléreit, hiszen a java még hátra van! Folyamatosan dolgozunk a vállalkozói víziónk megvalósításán. A háttérben készülnek az online kurzusaink, ingyenes tudásanyagaink, és még sok-sok eddig nem látott újdonság, amikkel mind téged szeretnénk segíteni, szolgálni.

Iratkozz fel hozzánk

Értesülj első kézből az újdonságokról!