Szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot?

Szívesen hallunk rólad. Használd bátran az alábbi űrlapot, vagy írj közvetlenül egy levelet az e-mail címünkre.

E-mail: hello@authenticexpert.hu

GYIK

Gyakori kérdések és válaszok​

#általános #hírlevél #leiratkozás​

Általános kérdéseidet az ügyfélszolgálati e-mail címünkre tudod megírni, amihez a fenti kapcsolat űrlapot is használhatod. Szakmai kérdésekben pedig szolgáltatásunk keretein belül tudunk segíteni.

Jelenleg az Authentic Expert social platformjai és a levelezőlistájára való feliratkozás szünetel.

#vásárlás #fizetés #számla #visszaigazolás

Weboldalunkon kizárólag online bankkártyás fizetésre van lehetőség, a tranzakció online fizetési partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos és kényelmes módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. A Stripe által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, American Express, ApplePay, GooglePay.
Ideális esetben a rendszerünk azonnal kiküldi a megadott e-mail címre a visszaigazolást és a vásárolt kurzus, szolgáltatás, termék részleteit. Amennyiben 10 percen belül sem érkezett meg, úgy elképzelhető, hogy elírhattad az e-mail címedet, vagy egyszerűen csak a Spam/Promóció mappában landolt a levél. Nézd meg ott is. Ha nem találod sehol, kérlek jelezd az ügyfélszolgálati e-mail címünkön, és segítünk megoldani a helyzetet.

A vásárlásról készült számlát a visszaigazoló e-mailben fogod elérni, onnan kattintva tudod letölteni PDF formátumban.

Weboldalunkon a bankkártyás fizetés online fizetési partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos és kényelmes módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal. A Stripe által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, American Express, ApplePay, GooglePay. Megrendelő űrlapjaink utolsó lépésénél átirányítunk a Stripe biztonságos fizetési felületére, ahol látni fogod a megrendelés részleteit, és itt fogod tudni megadni a bankkártya adataidat. A sikeres fizetésről visszaigazolást fogsz kapni közvetlenül a Stripe-tól is és tőlünk is.
Első körben győződj meg arról, hogy a fizetendő összeg valóban rendelkezésedre áll a számládon, illetve ellenőrizd a bankkártyád érvényességét is. Továbbá nézd meg a vásárlási limitedet, mert nagyobb összegű vásárlás esetében előfordulhat, hogy annál alacsonyabb összeg van beállítva napi, alkalmi vásárlási limitnek. Az esetek többségében ez okozza a problémát. A sikertelen megrendelésről mi is értesülünk, így amennyiben nem sikerül megoldást találnod, felkeresünk személyesen e-mailben, és segítünk befejezni a megrendelésed.

#hozzáférés #kurzus #kérdésemvan

Minden kurzusunkat a Workspace fiókodból érsz el, amihez személyes hozzáférésedet e-mailben küldjük el a sikeres vásárlást követően.

A Workspace belépési oldalát a menüből kattintva éred el, ahol felhasználónév és jelszó megadása után tudsz bejelentkezni a tagsági felületre.

A vásárláskor kapott automatikusan generált jelszavadat a Workspace fiókodon belül a Profilom menüpontban tudod megváltoztatni.
Győződj meg róla, hogy a vásárláskor kapott hozzáférési adatokkal próbálsz meg bejelentkezni a Workspace fiókodba. Amennyiben úgy érzed, nem megfelelő jelszót adsz meg, esetleg elfelejtetted azt, lehetőséged van a bejelentkezési űrlapon új jelszót igényelni. Ha egyéb hibát tapasztalsz, kérlek jelezd nekünk az ügyfélszolgálati e-mail címünkön, és segítünk megoldani a helyzetet.
A megvásárolt online kurzusainkhoz korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy bármilyen eszközről, a nap 24 órájában eléred a tanulói felületet és a kurzushoz tartozó leckéket. A hozzáférésednek nincs lejárata.
Személyes hozzáférésedet a Workspace-hez úgy tudhatod biztonságban, ha a belépési adataidat nem hozod mások tudomására. Ezen túlmenően az általunk kapott automatikusan generált jelszót, amennyiben lecseréled sajátra, úgy használj erős, nehezen megfejthető jelszót. Törekedj olyan jelszó használatára, amit nem használsz egyéb regisztrációidnál.

Egy vásárolt kurzushoz való hozzáférési jogosultságod kizárólag neked szól, nem oszthatod azt meg másokkal, hiszen ez visszaélésnek minősül, aminek pedig jogi következményei lehetnek.

A Workspace-ünket működtető rendszer figyeli a több eszközről és IP címről történő belépéseket, és ha úgy érzékeli, hogy egy időben 2-nél több eszközről vagy bejelentkezve, ki fog léptetni a fiókodból.

Mindannyiunk érdeke, hogy a személyes hozzáférésedet ne add tovább másoknak.

Ha úgy érzed, másoknak is hasznos lenne a tudásunk, megköszönjük, ha ajánlod nekik is a kurzusaink megvásárlását.

A kérdezési lehetőségekről és az általunk használt és tanított eszközök ügyfélszolgálatának elérhetőségeiről készítettünk egy külön aloldalt, amit a Workspace fiókodban érsz el. Kérlek, keresd fel ezt az aloldalt a Workspace-be való belépés után.

Minden 2021 előtt vásárolt kurzusunkat változatlanul az eredeti helyéről éred el, az akkori feltételekkel és belépési adataiddal. Amennyiben azóta vásároltál tőlünk újabb kurzust, az újakat már a jelenlegi Workspace fiókodból éred el. Ebben az esetben neked 2 külön oldalon lesz 2 egymástól független felhasználói fiókod.

Nilla

„Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk megvalósítani az életet, amire igazán vágyunk, és hiszem, hogy ennek az autentikusság a kulcsa.”