Írj nekünk.

E-mail: hello@authenticexpert.hu

Szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot? Szívesen hallunk rólad. Használd bátran az űrlapot, vagy írj közvetlenül egy levelet az e-mail címünkre.

Az Impresszumot keresed?

Minden információ egy helyen a cégünkről, márkánkról és weboldalainkról itt.

Gyik

Gyakori kérdések és válaszok

#általános #hírlevél #leiratkozás

Általános kérdéseidet az ügyfélszolgálati e-mail címünkre tudod megírni, amihez a fenti kapcsolat űrlapot is használhatod. Szakmai kérdésekben pedig Mentoring keretében tudunk segíteni.

A leghatékonyabban online kurzusaink által tudjuk támogatni a fejlődésed. Ezeket helytől és időtől függetlenül, a saját tempódban dolgozhatod fel. Elérhető kurzusainkról itt tudsz tájékozódni.

Amennyiben egy kurzusunkkal kapcsolatban lenne szakmai kérdésed, vagy szeretnéd velünk személyesen is átbeszélni a tanultakat, esetleg személyreszabott megoldásra lenne szükséged egy kurzusban tanultakon felül, úgy Mentoring szolgáltatásunkat tudjuk neked felajánlani. Erről bővebben itt olvashatsz.

Természetesen nyitottak vagyunk együttműködésre. Amennyiben ilyen céllal szeretnél megkeresni minket, írj nekünk a fenti kapcsolat űrlapon.

Bármelyik ingyenesen letölthető tudásanyagunk megszerzésével, illetve bármilyen online kurzusunk, mentorációs csomagunk megvásárlásakor automatikusan felkerülsz az e-mail listánkra, és amennyiben az űrlap kitöltésekor hozzájárulást adsz hírleveleinkhez, úgy értesülni fogsz minden újdonságunkról, ajánlatunkról, friss blogbejegyzésünkről mindaddig, amíg nem iratkozol le a leveleinkről.

Készítettünk egy lépésről lépésre útmutatót, hogyan tudod beállítani az e-mail fiókodban, hogy a tőlünk érkező levelek legyenek megbízhatóak. A beállítás után többé nem kerülnek a Spam/Promóció mappába a leveleink, és így nem fogsz lemaradni semmiről.

Ide kattintva éred el az útmutatót.

Ideális esetben a rendszerünk azonnal kiküldi a megadott e-mail címre a kért tudásanyagot. Amennyiben 10 percen belül sem érkezett meg, úgy elképzelhető, hogy elírhattad az e-mail címedet, vagy egyszerűen csak a Spam/Promóció mappában landolt a levél. Nézd meg ott is. 

Ha nem találod sehol, kérlek jelezd az ügyfélszolgálati e-mail címünkön, és segítünk megoldani a helyzetet.

Bármely tőlünk kapott levél láblécében megtalálod a Leiratkozás linket. Kérlek kattints rá, és jelezd a levelező rendszerünknek a leiratkozási szándékod. A leiratkozás automatikusan megtörténik, nem szükséges ezzel kapcsolatban írnod nekünk. A sikeres leiratkozás után nem fogunk több levelet küldeni neked.

#vásárlás #fizetés #számla #visszaigazolás

Weboldalunkon kizárólag online bankkártyás fizetésre van lehetőség, a tranzakció online fizetési partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos és kényelmes módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A Stripe által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, American Express, ApplePay, GooglePay.

Ideális esetben a rendszerünk azonnal kiküldi a megadott e-mail címre a visszaigazolást és a vásárolt kurzus, szolgáltatás, termék részleteit.

Amennyiben 10 percen belül sem érkezett meg, úgy elképzelhető, hogy elírhattad az e-mail címedet, vagy egyszerűen csak a Spam/Promóció mappában landolt a levél. Nézd meg ott is.

Ha nem találod sehol, kérlek jelezd az ügyfélszolgálati e-mail címünkön, és segítünk megoldani a helyzetet.

A vásárlásról készült számlát a visszaigazoló e-mailben fogod elérni, innen kattintva tudod letölteni PDF formátumban. Ezen felül online kurzus vásárlása esetén a számlát a Workspace fiókod Profilom menüpontjából is eléred.

Az Authentic Expertnél jelenleg minden ár AAM, azaz Alanyi Adó Mentes. Tehát a végösszeget látod a termékek, szolgáltatások alatt.

Weboldalunkon a bankkártyás fizetés online fizetési partnerünk (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos és kényelmes módja az online vásárlásnak, és mi természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A Stripe által elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, VISA, American Express, ApplePay, GooglePay.

Megrendelő űrlapjaink utolsó lépésénél átirányítunk a Stripe biztonságos fizetési felületére, ahol látni fogod a megrendelés részleteit, és itt fogod tudni megadni a bankkártya adataidat. A sikeres fizetésről visszaigazolást fogsz kapni közvetlenül a Stripe-tól is és tőlünk is. 

Első körben győződj meg arról, hogy a fizetendő összeg valóban rendelkezésedre áll a számládon, illetve ellenőrizd a bankkártyád érvényességét is.

Továbbá nézd meg a vásárlási limitedet, mert nagyobb összegű vásárlás esetében előfordulhat, hogy annál alacsonyabb összeg van beállítva napi, alkalmi vásárlási limitnek. Az esetek többségében ez okozza a problémát.

A sikertelen megrendelésről mi is értesülünk, így amennyiben nem sikerül megoldást találnod, felkeresünk személyesen e-mailben, és segítünk befejezni a megrendelésed.

#hozzáférés #kurzus #kérdésemvan

Minden kurzusunkat a Workspace fiókodból érsz el, amihez személyes hozzáférésedet e-mailben küldjük el a sikeres vásárlást követően.

A Workspace belépési oldalát a menüből kattintva éred el, ahol felhasználónév és jelszó megadása után tudsz bejelentkezni a zárt felületre.

A vásárláskor kapott automatikusan generált jelszavadat a Workspace fiókodon belül a Profilom menüpontban tudod megváltoztatni.

Győződj meg róla, hogy a vásárláskor kapott hozzáférési adatokkal próbálsz meg bejelentkezni a Workspace fiókodba. Amennyiben úgy érzed, nem megfelelő jelszót adsz meg, esetleg elfelejtetted azt, lehetőséged van a bejelentkezési űrlapon új jelszót igényelni.

Ha egyéb hibát tapasztalsz, kérlek jelezd nekünk az ügyfélszolgálati e-mail címünkön, és segítünk megoldani a helyzetet.

A megvásárolt online kurzusainkhoz korlátlan hozzáférést kapsz, ami azt jelenti, hogy bármilyen eszközről, a nap 24 órájában eléred a tanulói felületet és a kurzushoz tartozó leckéket. A hozzáférésednek nincs lejárata.

Személyes hozzáférésedet a Workspace-hez úgy tudhatod biztonságban, ha a belépési adataidat nem hozod mások tudomására.

Ezen túlmenően az általunk kapott automatikusan generált jelszót, amennyiben lecseréled sajátra, úgy használj erős, nehezen megfejthető jelszót. Törekedj olyan jelszó használatára, amit nem használsz egyéb regisztrációidnál.

Kérlek használd az adott kurzushoz, mentorprogramhoz kapcsolódó kérdezési lehetőségeket, például az adott leckéhez tartozó komment szekciót.

Amennyiben szeretnéd velünk személyesen is átbeszélni a tanultakat, esetleg személyreszabott megoldásra lenne szükséged a kurzusban, mentorprogramban tanultakon felül, úgy Mentoring szolgáltatásunkat tudjuk neked felajánlani. Erről bővebben itt olvashatsz.

Egy vásárolt kurzushoz való hozzáférési jogosultságod kizárólag neked szól, nem oszthatod azt meg másokkal, hiszen ez visszaélésnek minősül, aminek pedig jogi következményei lehetnek.

A Workspace-ünket működtető rendszer figyeli a több eszközről és IP címről történő belépéseket, és ha úgy érzékeli, hogy egy időben 2-nél több eszközről vagy bejelentkezve, ki fog léptetni a fiókodból.

Mindannyiunk érdeke, hogy a személyes hozzáférésedet ne add tovább másoknak.

Ha úgy érzed, másoknak is hasznos lenne a tudásunk, megköszönjük, ha ajánlod nekik is a kurzusaink megvásárlását.

A kérdezési lehetőségekről és az általunk használt és tanított eszközök ügyfélszolgálatának elérhetőségeiről készítettünk egy külön aloldalt, amit a Workspace fiókodban érsz el. Kérlek, keresd fel ezt az aloldalt a Workspace-be való belépés után.

Minden 2021 előtt vásárolt kurzusunkat változatlanul az eredeti helyéről éred el, az akkori feltételekkel és belépési adataiddal.

Amennyiben azóta vásároltál tőlünk újabb kurzust, az újakat már a jelenlegi Workspace fiókodból éred el. Ebben az esetben neked 2 külön oldalon lesz 2 egymástól független felhasználói fiókod.