Felelősség kizárás.

Honlapunk több pontján olvashatsz visszajelzéseket ügyfeleinktől, sikertörténeteket mentoráltjainkról, esettanulmányokat és interjúkat a velünk való közös munka eredményeiről. Ezeket mindig ügyfeleink engedélyével tesszük közzé.

Fontos kiemelnünk, hogy mint minden vállalkozásokat támogató, üzleti vonatkozású kurzus, program, mentoring esetén, az Authentic Expert kurzusai, programjai és mentoring szolgáltatásai esetén is eltérhetnek az elért eredményeid a honlapunkon olvasható ajánlásoktól. Az eredmények sok változón alapulnak, mint például az üzleti ötlet piacképessége, az üzleti érzék és egyéb személyes tulajdonságok, az erőfeszítés szintje, a hozzáállás, mindset milyensége, a tudás, készségek és még sok egyéni tényező.

Mivel ezek a tényezők egyénenként különböznek, és sem rálátásunk, sem kontrollunk nincs felettük, nem tudjuk garantálni a sikeredet, eredményeidet vagy jövedelmedet, és nem vagyunk felelősek a sikeredért vagy kudarcodért. Egy programunk vagy szolgáltatásunk sem ígér gyors meggazdagodást, passzív jövedelmet beletett munka nélkül. Idő, megfelelő erőfeszítés, hit és pozitív gondolkodásmód az, amire mindenképp szükséged lesz.

Számíthatsz ránk az úton, küldetésünk segíteni azokat, akiknek céljuk egy értékteremtő vállalkozás felépítése, és mindent megteszünk, hogy a szaktudásunkat a lehető legjobban hasznosítható formákban tegyük közzé a sikereid érdekében. A fent említett visszajelzések pontosan ezt igazolják.